Простреляната в метрото трябвало да лети за Брюксел, стрелецът - бивш военен

Полицията подозира, че опитът за убийство е добре планиран
203
Простреляната в метрото трябвало да лети за Брюксел, стрелецът - бивш военен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Продължава разследването на кървавия инцидент в метрото на летище София вчера, когато 62-годишен мъж простреля жена на 55 години в един от влаковете и се самоуби. Тя продължава да е в крайно тежко състояние и пряка опасност за живота.

Още по темата

Двамата нямат роднинска връзка помежду си, а са имали свои семейства с деца. Предполага се, че са имали любовни отношения, но това тепърва ще се проверява от разследващите. Жената е трябвало да пътува за Брюксел. Носела е малък куфар в себе си. Мъжът е бивш военен, а след като се е пенсионирал е работил в различни охранителни фирми. Оръжието, с което се е самоубил, е законно и е лично притежание. Няма данни жената да е подавала жалби срещу него, съобщи Нова телевизия.

От днес започват разпити на близките на мъжа и жената. Полицията подозира, че опитът за убийство е добре планиран.

Окървавените тела на мъжа и жената са открити от машиниста на мотрисата. Смята се, че мъжът е изчакал последният вагон да се изпразни, за да опита да извърши убийството. Няма преки очевидци на случилото се. Ще се разглеждат камерите, за да се изясни дали двамата са се качили от една спирка.

Жената е в много тежко състояние в реанимацията на болница "Света Анна". Извършени са й две операции, при които са извадени два куршума. Третият е открит на местопрестъплението.

"Жената е в реанимацията, в нестабилно състояние е. Прави се всичко възможно. Тук имаме много опитен екип от реаниматори, които ще направят всичко възможно да спасят живота й. Вчера, непосредствено след пристигането й, са събрани два екипа хирурзи. Непосредствено след приключването на многочасова операция на коремната област, неврохирурзи започнаха обработка на раната на главата. Там проектилът е минал през главата и е извън тялото на пациентката", обясни говорителят на УМБАЛ "Св. Анна" Антон Луков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
12
 
10
 
! Отговори
ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО преди 2 години
ТИПИЧНА ЧЕСТО СРЕЩАНА ЖЕНСКА ИСТОРИЯ ЖАЛКО ЗА СЪПРУГЪТ И КОЙТО Е РЕАЛНАТА НЕВИННА ЖЕРТВА ОТ ЖЕНСКО БЕЗУМИЕ РАЗСИПАЛО ЖИВОТА МУ.ДОРИ И НА ЕСИОННА ВЪЗРАСТ ХОРМОНИТЕ БУЙСТВАТ В НЕЯ .ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА Е БИЛА НА МЛАДИНИНИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО
146
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам, защо на всеки военен като се пенсионира му дават по право пистолет. И още как така военен, който не е наряд или на служба с оръжие е носил оръжието си. Не стои ли оръжието запечатано в оръжейните във всяко поделение. И има ли ежегоден психо тест за всички военни на служба. Не сме във военно положение.
145
0
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Ромео и Жулиета
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 16е имал си друг път ти си на 120 и не си пипал жена
143
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая освен тия е имала и друг много по-млад любовник
142
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То "бивш военен" няма. 99% алкохолици и о*репки. Факт. Ето резултата.
141
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 161Имал съм гадже което обичаше да я плющя по грубо, тоест на половия ми орган направо му се разказа играта :)) Беше си мазохистка момичето, ама акъла й беше като некакво тормозено в детството си дете, изритах я :)) Иначе като е видиш, ще си кажеш : какво скромно хубаво момиче :))
140
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам приятелка, която живее с полицайчее. Ами, много се промени това момиче-от ведра, усмихната, с мечти, стана супер затворена, свита, омърлушена. А той е голям комплексар,стиснат, *** и страшна консерва. Предполагам е добър в леглото, та тя му е вързала, знам ли. Но живеца в очите на това момиче вече го няма
139
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 158"157 ти май съвсем се обърка. Аз съм друг и съм на същото мнение, кристалната топка ти е спукана. Обади се 112. И чакай смс"Ц. Издаде се с това "и го изтри". Никой нормален потребител не може да "трие", следователно си тоя, дето си мисли, че срещу него действа някой с право, т.е. ти си оргиналното "мъжле". Значи вече и послъгваш. Драматична картинка. Какво може да му се случи на човек от един беозбиден разговор - направо изпуска въздух като балон боднат с карфица.:)))
138
8
 
7
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 2 години
Жената е застреляла мъжа и после е инсцинирала самоубиийство с четери куршума.Но любовниците са железни и куршум нее ги лови.Според справочника за ВАМПИРКИ е възможно с дървен кол или сребърен куршум само.
137
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 156Вече ти се обясни, че двамата човека, които ти писаха, и този, който ти е изтрил постовете, нямат нищо общо, но "мъжа" не вдява и не вдява.Не си интересен, вече почваш и леко съжаление да предизвикваш. Виж намери си някоя тема в която някои проблеми не ти личат толкова много. Тук поведението ти стана предмет на коментари поради сходствата с дееца от статията.:)))
136
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 154Абсолютна комедия е факта, че говориш на трети човек. Така се оцелява в свят в който си "мъж", но само по документи.:))))))))))
135
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 151звънни на 112. Там ще те насочат.
134
0
 
4
 
! Отговори
до 151 преди 2 години
Виждам,че разполагаш с кристална топка.Може ли да си оставиш тел.номер,искам да изпратя СМС.Интересува ме какво ми се дава в любовта,а също и със здравето дали всичко ще е наред
133
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 152,какво да се прави. Не обичам комплексари, които се държат грозно към жените и реагирам понякога. Един мъж ако не може да умири една жена с добро значи за нищо не става.
132
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 152"объркал си. 148 не съм жена, нито пък кадъна. Но специфичната омраза говори за русофилия и евразийски манталитет, който не е услужлив към психиката на човек. Казах ти, проблемите ти са видими дори през форума, поговори с някого, нищо няма да ти стане ако се отвориш към света"Аз вече му го казах, че говори с друг човек. :)))Факта, че двама различни мъже му казват едно и също ще доведе до гняв: очаквай "джендърски" квалификации. :))))
131
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 149,объркал си. 148 не съм жена, нито пък кадъна. Но специфичната омраза говори за русофилия и евразийски манталитет, който не е услужлив към психиката на човек. Казах ти, проблемите ти са видими дори през форума, поговори с някого, нищо няма да ти стане ако се отвориш към света.
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 145"Требва ли да разбирам от оръжия за да съм мъж ?"Като се има предвид, че не е ставало и дума за такова твърдение (всъщност точно обратното), си имаме работа с абсолютен ***.А факта, че си мислиш, че срещу теб е жена, показва, че когато те подпукат ти трябва да си фантазираш, че човека срещу теб е по-слаб според твоите представи.Краткото ти представяне тук показа, че за нищо не ставаш, нито като мъж, нито като човек. Казва ти го мъж.:)
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обзалагам се, че след няколко дни ще стане ясно, че военния бил тих, мил, възпитан, културен, баща за пример и правел дори на мравката път. Некви малки Ганчета веднага го обявиха за агресивен, що?
128
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
''Бивш военен'' е патология за мен,а ''бивш военен с оръжие'' е потенциален много сероозен проблем