Слабост в любовта - коя е вашата според зодията ви?

Близнаците не дават лично пространство на другия
13 май 2021 18:22, Теодора Драгоева
32
Слабост в любовта - коя е вашата според зодията ви?
IStockphoto

Вярвате или не, зодиакалните знаци могат да заложат в характера ни както някои от нашите най-добри качества, така и някои от най-неприятните ни недостатъци. Всички те са част от палитрата, която оформя уникалната ни личност. Сега, след като споменахме думата „недостатъци“, нека обърнем внимание на някои наши слабости, които стават очевидни, след като се влюбим. Имайте предвид, че любовта е твърде силно чувство и често подчертава някои от най-ексцентричните и трудни за приемане (от другите) черти на характера ни.

А ето и коя е вашата най-голяма слабост в любовта, според вашия зодиакален знак:
 
Овен – склонни сте да пришпорвате партньора си
 
Хората от този знак имат навика да бързат с развитието на нещата, особено когато са влюбени. Те могат да станат много импулсивни в решенията си, а това може да свари неподготвен партньора им, който пък да се почувства притиснат от тази настойчивост. Например, човекът Овен може да предложи на гаджето си да заживеят заедно само две седмици след като са се запознали! Овните наистина трябва да се научат да не са толкова напористи в любовните отношения, защото може да изплашат половинката си, навлизайки твърде рязко в живота ѝ.

Телец – трудно се решавате да задълбочите връзката
 
Да бъдеш във връзка с човек от зодия Телец може да бъде малко изнервящо. Обратно на Овните, хората от този знак са склонни да задълбочават любовните си отношения твърде бавно. Те са много нерешителни в началото на връзката и трудно допускат другия човек близо до себе си. Те по-бавно стигат до извода, че тази връзка е стабилна и си заслужава, и че трябва да инвестират повече време и емоции в нея. Телците по принцип искат сериозна връзка, но им отнема много време, за да се почувстват сигурни в нея.
 
Близнаци – набърквате се в личното пространство на половинката си
 
Близнаците не знаят кога да дадат пространство на партньора си и в действителност това може да бъде много дразнещо. Когато са във връзка те постоянно се стремят да правят нещата заедно с половинката си, без да ѝ позволяват да диша без тях и за секунда. Освен това Близнаците са доста любопитни и дейни, и искат всеки един детайл от отношенията да бъде под тяхната „юрисдикция“. Тоест, „вземат в свои ръце връзката“ и отнемат всякаква инициатива на партньора си.

Рак – не се фокусирате върху щастието си
 
Хората от този знак са много чувствителни и деликатни. Те не могат да приемат мисълта, че могат да влязат в нова връзка, защото все си спомнят за миналите си любовни нещастия и предпочитат да си живеят със спомените. Ракът трудно се пренася в настоящето, а да гради оптимистични планове за бъдещето му е още по-трудно. Тази негова несигурност и фиксирането му върху всичко негативно, може да натежи в новата му връзка. Ракът просто трябва да се научи да се фокусира върху любовта и щастието си днес и сега.
 
Кои са слабостите на останалите, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Ама преди 2 години
Мнението никойне ти го иска беХоди си при плешивата краваЕга ме не засучеш сектант
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че не сам от тези зодийй
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодийй не оанимаем кво тава любов яде ли се Пиер ли се не варии маниполесен
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме хора