Късмет, конфликти... Какво вещае седмичният ви хороскоп?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева
27 юли 2021 19:39, Иванка Гъркова
0
Късмет, конфликти... Какво вещае седмичният ви хороскоп?
Снимка: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 27 юли – 1 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Част от конфликтните ситуации ще стигнат до логичното си разрешение. Ще разполагате с подходящи условия за стартиране на дейности, които обмисляте от доста време. Те ще се окажат и едно добро начало на следващия месец. Контактите ще са интензивни. Предстоят запознанства с нови хора, които с течение на времето ще се превърнат в надеждни партньори. Ще се справите със затрудненията по-лесно, отколкото си представяте. За уреждане на лични въпроси проявете инициатива.
 
Телец
 
В края на единия месец и началото на следващия напрежението ще се повишава. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности. Успоредно с това, обаче, ще създадете контакти с нови хора, не е изключено да осъществите няколко служебни пътувания. Дейности, които от доста време циклят на едно място ще стигнат до финалната права. Със сигурност ще усетите пристъпи на умора, но и със сигурност ще стабилизирате професионалните позиции и финансовото състояние.
 
Близнаци
 
Малко сложен е периодът, който ви предстои. Един или няколко души от най-близкото обкръжение може да ви разочароват с постъпките си. Опитайте се да наблюдавате, да анализирате, да обмисляте задълбочено ситуациите, в които попадате. Придържайте се към принципа, че спонтанните реакции са доста вредни и, ако успеете да ги овладеете, ще си спестите куп неприятности. Не допускайте да ви въвличат в интриги. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на лични отношения.
 
Рак
 
Ще има с какво да се поздравите в края на месеца, който почти съвпада с края на седмицата. Ще довършите сложни финансови или имуществени сделки по начин, напълно удовлетворяващ изискванията ви. Предстоят промени в почти всички жизнени сфери. Част от тях ще ви харесат, други – не, но реалният ефект от тях ще установите по-късно. Съобразявайте се с възможностите си и не се натоварвайте с повече работа, отколкото можете да изпълните. която ще разширите и стабилизирате влиянието си.
 
Лъв
 
Събитията ще са разнообразни, със сигурност няма да скучаете. Ще има от всичко по малко: и професионални успехи, и романтични вълнения, и финансови грижи, и социални междуособици. От вас се изисква само да не се отчайвате, да не се отказвате от предварителните си намерения, да не прекалявате с претенциите и да не надценявате възможностите си. Почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и ще определяте насоката на развитие на събитията. Бъдете старателни, с каквото и да се заемете, защото постиженията ви ще получат одобрение, но и грешките няма да останат незабелязани.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари