Отслабване - става ли чрез мантри?

Ето как да се контролирате и не отваряте често хладилника
12
Отслабване - става ли чрез мантри?
IStockphoto

Отслабването изисква отдаденост и лична сила на волята всеки ден. Независимо дали искате да отслабнете само с няколко килограма или трябва да се освободите от доста повече, може да ви е трудно да поддържате мотивацията си всеки ден. Мантрите за отслабване обаче могат да ви помогнат да продължите напред с целта си и да ви напомнят в името на какво полагате старание.

Много хора прекаляват с храната от лакомия, ядат когато не са гладни или защото им е скучно или пък са имали тежък ден. Ако сте от тях, ще трябва да промените мисленето си в тази посока, а тези мантри за отслабване могат да ви помогнат да си създадете по-добри навици в това отношение.
 
Идеята е не само да развиете полезни навици на хранене, да постигнете целите си за идеално тегло, но и да го задържите, поддържайки за в бъдеще здравословен начин на живот.
 
Следващият път, когато решите да отслабвате започнете да си припомняте тези мантри. Те ще ви помогнат да замените непродуктивното си мислене с мотивация. Фразите не само са верни, но и ще ви помогнат да развиете добри навици до края на живота си.
 
1. Аз контролирам каква храна консумирам, а не храната контролира мен.
 
Когато се изправите пред изкушението да изядете любимата си нездравословна храна, тази мантра ще ви помогне да се спрете. Не забравяйте, че имате контрол и можете да изберете по-добър избор на храна. Виждането или мисленето за определена храна може да предизвика вътрешна борба у вас, но не трябва да позволявате лакомията ви да ви контролира.
 
2. Избягвам емоционалното хранене и храненето под стрес.
 
Стресът и емоционалното хранене са обичайни проблеми за преодоляване, когато искате да отслабнете. Вместо да се обръщате към храната, за да подобрите настроението си, опитайте се да разберете как да поправите емоционалния проблем. Когато се съсредоточите върху здравословно решение вместо храна, ще подобрите и двете области на живота си.
 
Ако можете да избягвате да ядете, като успокоите, можете да отслабнете доста по-бързо. Изправете се пред проблемите си и работете, за да ги решите!
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
извиняваите искам да попитам пенсионер съм от доста години със малките пенсии та въпросът ми е следният дали прекалявам много с яденето за закуска пия чай с по малко захар че е скъпа на обяд билков чай но вече си угаждам в допълнение с две лъжици извара все пак един път се живее и вечер ми е големият разход цяло бурканче кисело мляко ама яко надробено вече с много хляб и тук се ненавиждам защото прекалявам с яденето
6
2
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
с 300 лева пенсия - нямате никакви проблеми с теглото - рано или късно държавата ще се погрижи и за вас така добре!
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не четох, но препоръчвам да се оглеждате и да се поздравявате и така до края на света.
4
2
 
4
 
! Отговори
Добри преди 2 години
Изпотяването е полезно за сърцето. Само се къпете и перете по-често!
3
8
 
4
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Със секс се отслабва най-бързо. Сутрин и вечер,10 кг за десет дни.
2
6
 
6
 
! Отговори
Санди преди 2 години
Жената отслабва най - лесно и бързо с бой.
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трябва повече креватни изпълнения, да дойде булката, за 12 часа ще стопи и баджаците и корема