Телец, Рак... Кои зодии не обичат да спортуват?

Те предпочитат да се излежават на дивана
15 сеп 2021 17:45, Теодора Драгоева
4
Телец, Рак... Кои зодии не обичат да спортуват?
IStockphoto

Всички знаем колко много са ползите за здравето ни от практикуването на редовен спорт. И въпреки това, мотивацията на всеки от нас да се ангажира минимум два пъти седмично с някакъв вид спортна дейност, е различна и варира между представителите на 12-те зодии. Има знаци, които просто не обичат да се потят и/или упражняват и за тях влизането във фитнес залата е трудна задача.

Някои от тези знаци все пак намират вид движение, което да им допада – било то плуване, планински преходи или някакъв вид танци. Но истинският проблем на хората от някои зодии е да превърнат спорта в част от рутината си.
 
А ето и кои зодии обикновено не са почитатели на спортните дейности, особено пък на тези с по-бързо темпо:
 
Телец
 
Телецът често притежава лежерна, спокойна, инертна и понякога дори ленива натура. Той обича по-скоро да прекарва свободното си време в почивка и/или в разговори с приятелите си, но не и да се поти в спортната зала. Ранното ставане също не е сред любимите неща на Телеца. Той мрази да бъде поставян под стрес, да бърза за някъде, да се притеснява и изнервя... Телецът е първият човек в зодиака, който би определил бягащата пътека във фитнеса за истинско мъчение. Телците мразят кардиото и често единствените физически натоварвания, на които са способни да се отдадат, са тези с по-леко темпо – йога, пилатес, разходки, плуване.
 
Везни
 
Везните обичат да изглеждат красиви и в добра форма, тъй като са доста суетни. Те обаче не си падат много-много по спортните дейности, а по-скоро обръщат по-голямо внимание на своите тоалет, прическа, грим... И все пак, в името на красотата, те биха се насилили да спортуват по-редовно, макар потта, която върви ръка за ръка с тренировките, никак да не им е приятна. Везните обикновено започват да спортуват по-редовно, само когато имат някаква много силна мотивация – влюбени са, искат да променят визията и/или живота си, фигурата е важна за професията им и т. н.

Рак
 
Нещата при Рака са много подобни на тези при Телеца.
 
Още по темата вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотални глупости!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахахахаха едни от най-добрите атлети са Телци, авторе! Кубрат Пулев какъв е? Телец. Ходи си на село при брат ти!