Грета Тунберг с нестандартна проява

Тя пя и танцува на митинг в Стокхолм
17 окт 2021 21:37, Нели Христова
57
Грета Тунберг с нестандартна проява
Снимка: БГНЕС

Шведската активистка Грета Тунберг се показа в необичайна светлина. Тийнейджърката пя и танцува на концерт в Стокхолм.

Концертът беше организиран с цел привличане на внимание към промяната в климата. За изненада на публиката, Грета Тунберг каза че няма да държи реч, а изпя известен хит от 80-те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
28
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Стига глупости! От вашите зелени акъли скоро ще пролазим като животни.
19
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА...ТЕЗИ,КОИТО ЛАНСИРАТ ТОВА МОМИЧЕ С ЛЕК АУТИЗЪМ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ТОРМОЗ НАД ДЕТЕ И ДОРИ ПЕДОФИЛИЯ...
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една продукция на ЛГБТ общността.
17
1
 
26
 
! Отговори
Лютаков преди 2 години
Пак да спомена, единствения начин за 100% екосъобразен начин на живот е този от 19ти век, когато всеки си задоволявал нуждите чрез 90% собствено производство и ръчен труд. Ходенето на работа от 8 до 5 и пазаруването в супермаркета значи едно - мнго вредни емисии.
16
0
 
30
 
! Отговори
Новото нормално преди 2 години
Е туй то! Разни непълнолетни с ментални проблеми да ми казват колко съм виновен, затова че алчните империалисти заграбили средствата за производство цапат околната среда с цел печалбарство е върхът на новото (не)нормално. Кога ще започват климатичните локдауни, Гретке? Ко каза чичко Ротшилд докато те возкаше на готинката си яхтичка към поредното представление във ФАШ преди годинки?
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да я викнем за Вера Су,ще го изяде за час
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ненормалната пак ли на фокус бе? Куцо и сакато решило да управлява света. Сега пък се разпяла?!? Не напразно Господ я е белязал! По грозно създание за годините си не съм виждал до сега. Абе те всички гадни феминистки са грозни и миришат лошо. Тая освен грозна е и побъркана! Глобалното затопляне ще спира!
13
1
 
21
 
! Отговори
Дете без детство преди 2 години
Това не е дете болно от синдрома на Аспергер ..... това е едно обикновенно дете с родители или покровители с грандомански амбиции на което са му казали че ако се прави че е с някакво заболяване ще привлича интереса на околните и ще буди съчувствие .... Ейййй , съсипахте я тая Грета . Оставете я на мира да си играе с куклите и да си ближе сладоледа . Стига сте я мъкнали по разни дърташшки седенки на Световни лидери..... Съсипахте го това детенце .
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грета да не е извънбрачно дете на Байдън.гледам приличат си на външен вид и като характер.Той с деменция и старческа склероза ,тя *** .Страхотен тандем са и новите лица на неолиберализма .Да направят с нея клип за ваксините ,изоставате.
11
1
 
26
 
! Отговори
Барба Ганьо преди 2 години
Това нелепо създание защо не е в психиатрия за активно лечение ???
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега певица ли стана като спря газта и тока?.. родителите са за бой.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грутката изветря, вече не е на мода. Хеле пък кат спря тока.
8
3
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
може ли да надраскам нещо..не съвсем приемливо /поне от пръв прочит/ ?..Благодаря!..Та:..-Гледайки горната снимка виждам една..СТАРИЦА...Да ,да!..Сигурен съм,че няма да се съгласите,но във физическото ни тяло МОЖЕ да се всели духът на ..отдавна "капладисал" човек../ за протокола:-НЕ съм "фен" на разни откачени "теории"../..Тук обаче виждам СТАРОСТТА,която битува в това дете...Нарочват я за "аутист",или..там друго,но всъщност причината за не особено адекватното й поведение /ЗА ВЪЗРАСТТА Й/ е стар
7
5
 
25
 
! Отговори
Д-р Иванов Карлуково преди 2 години
Това момиче трябва да дойде спешно при мен.
6
4
 
28
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Грачи като гарга... ама лапна 1 милион да са тръшка за зелен хайвер :)))
5
14
 
8
 
! Отговори
браво преди 2 години
Грета ти си нашата звезда
4
4
 
33
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ООООО!...Страхотен напредък в ШОУТО,наречено "гретатунберг"!!!..АШКОЛСУН!...Е,още е малка,но след некоя и друга годинка може да я видим и на некой пилон в "Клуба на чичо Чарли"..
3
7
 
16
 
! Отговори
Каспичан преди 2 години
Грета скоро ще бъде на 19 г. и трябва да мисли за други неща. Тукашните тинейджърки на тези години вече имат по 30 бройки, че даже и аборти. Глобалното затопляне...а така де... климатичните промени могат да почакат малко.
2
30
 
7
 
! Отговори
123 преди 2 години
Тунберг е готина, има ХЪС.
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кукуригу петленце.