Седмичен хороскоп: Добри новини за Раците, приход за Овните

Вижте прогнозата за периода 25 – 31 октомври
25 окт 2021 18:57, Иванка Гъркова
3
Седмичен хороскоп: Добри новини за Раците, приход за Овните
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 25 – 31 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Енергетиката и тонусът ви ще са стабилни. Ще преодолеете сложен финансов проблем като не е изключено да получите отдавна чакан приход, който по принцип ви се полага. Не се опитвайте да налагате мнението си, ще навредите необратимо на отношенията. Вместо това съгласувайте действията с партньорите си и разпределяйте оптимално ресурсите, с които разполагате. Ще сте доста по-заети от обикновено, което подсказва, че ще имате нужда от точен график. След като вашият управител Марс навлезе в знака на Скорпиона най-вероятно ще се случат промени, от които ще сте доволни.

Телец
 
Преживяванията ще са разнообразни и за щастие, повечето от тях ще са източник на положителни емоции. Предстоят интензивни контакти на всякакво ниво. Ако сте имали някакви съмнения, отнасящи се до любовните ви връзки, ще получите информацията, която ви е необходима, за да ги отхвърлите. Ще разполагате с подходящи условия за участие в публични дискусии, разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите си. Пътуванията на далечно разстояние ще са удобен повод за създаване на устойчиви нови делови и партньорски връзки.
 
Близнаци
 
Ще има от какво да сте доволни. Всички занимания, отнасящи се до партньорски отношения, търговски сделки, подписване на договори, рекламна дейност, юридически спорове, контакти с държавната администрация и властите ще се случват бързо и безпроблемно. Умението ви да общувате, както и да ползвате средствата за масова информация ще се окаже неоценим помощник. Ще спечелите привърженици и ще подобрите финансовото и материалното си положение. Екипните проекти, колкото и да са сложни, ще напреднат с изпълнението и ще донесат очакваните резултати. Сериозните успехи ще са свързани с интелектуалните и творчески дейности. Обмисляйте пътуванията си предварително и подробно.
 
Рак
 
С получаването на дългоочаквана информация и приятни новини ще запомните текущата седмица. Публичните ви изяви ще са повече от обикновено и ще разширите кръга на деловите си взаимоотношения. Предстоят промени в професионалния ви статус или пък в колектива, с който работите. Ще има раздели, ще има и нововъведения. Някои безперспективни проекти ще отпаднат, а изчерпали съдържанието си отношения ще бъдат прекратени. В края на седмицата ще получите реална и ласкава оценка за постигнатите до момента успехи.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
2
0
 
1
 
! Отговори
ку ку мяу у уу преди 2 години
отдалечени едно от друго очи, крив нос и тънки, стиснати устни
1
1
 
2
 
! Отговори
зелен преди 2 години
Само кукумявки по снимките тук. Не ми се влиза.