Какви астрологични събития да очаквате през декември?

Ретроградният Хирон вече става директен
1 дек 2021 20:22, Иванка Гъркова
8
Какви астрологични събития да очаквате през декември?
IStockphoto

Декември вече е тук! С падането на първия сняг и украсяването на елхата, всеки от нас ще пусне празничния сезон в дома си. А с него идва и време за равносметки. Според астролозите, месецът е изпълнен с важни космически събития, като най-важното е, че идва краят на драмите.

 
Още на 1 декември Нептун вече няма да е ретрограден, а с това животът на мнозина ще се раздвижи в положителна насока. Няколко дни след това ще станем свидетели на лунно затъмнение в знака Стрелец. То и приключенската натура на родените под тази зодия ще ни вдъхновят за посрещането на Бъдни вечер, Коледа и Нова година.
 
Най-много емоции ще изпитат мнозина в зодиака в средата на месеца. На 18-о число наближава зимното слънцестоене, освен това ще започне последният ретрограден период – този на Венера, който ще бъде от 19 до 29 януари. Макар да хваща и началото на новата година, не бива да се притесняваме, защото ще направи промени в любовния живот, които някои чакат от дълго времe. 
 
Ретроградният Хирон, който властваше от 15 юли, най-сетне ще завърши своя ход – на 19 декември. Според астролозите, малката планета е нещо като лечител за душата. Тя ни кара да спрем да живеем в миналото и да се погрижим за себе си, за да сме щастливи в бъдещето. Когато стане директна този месец, много хора ще превъзмогнат болката и ще почувстват окриление, за да празнуват предстоящите празници и да си намерят половинката, която заслужават. Други пък ще простят на приятели и роднини, с които са имали известни пререкания дълго време.
 
Какви други астрологични събития да очаквате през декември, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Радка Пиратка преди 2 години
През този сезон килърите могат да не използват заглушител.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А питахте ли Фаучи и Бил преди да се изхвърляте с тази статия? Само те познават.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
продавам кукошчици, шарена сланинка, торшийка, винце
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?