Неприятности, късмет... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 6 – 12 декември
6 дек 2021 17:15, Иванка Гъркова
2
Неприятности, късмет... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.


Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 6 – 12 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Желанието да направите всичко с един замах е предпоставка за проблеми. Най-подходящият девиз за тази седмица е: „по-малко думи, повече действия“. Избягвайте разговорите на спорни теми като политически, етнически, религиозни, които биха навредили на отношенията ви. Действайте самостоятелно, за да се чувствате независими и сигурни в себе си. Всичко започнато сега, ще успеете да довършите след около две седмици.
 
Телец
 
Без да сте си го поставили за цел и без дори да си давате сметка, че се случва, изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието. Влиянието и социалните ви контакти ще се разширят и активизират, но това е „нож с две остриета“. Ще привличате към себе си както почтени и коректни хора, така и какви ли не мошеници, които може да се опитат да ви манипулират или заблудят. Опонентите ви също няма да останат пасивни и не е изключено да измислят хитроумен начин, чрез който да възпрепятстват работата ви. Дефинирайте целите си и се заемете с реализацията им последователно, с присъщата си упоритост. Ефектът ще е повече от задоволителен.
 
Близнаци
 
Неприятностите, доколкото ги има, ще са отражение на нереалните представи, които си изграждате за заобикалящия ви свят. Не очаквайте от хората повече, отколкото могат да ви дадат. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Вместо това се постарайте да оцените трезво ситуацията, в която се намирате и да адаптирате намеренията си спрямо нея. Успешно ще завършите дейностите, свързани с креативно мислене и изискващи творчески подход. Тонусът ви ще е сравнително стабилен, но не е желателно да се преуморявате. Редовно отделяйте време за занимания, свързани с изкуство. Ще установите, че са ефективен начин за освобождаване от натрупания стрес и напрежение.
 
Рак
 
Ще разполагате с благоприятни условия за довършване на изостаналите занимания и даже на такива, които от доста време „циклят“. Ще докарате до логичния им завършек даже трудните и спорни задачи. Емоционалното ви състояние ще е устойчиво, а интуицията ще ви подсказва правилните ходове. Ще сте достатъчно проницателни, а на моменти дори здравословно мнителни и ще можете ясно да отличите истината от лъжата, последователите от потенциалните си противници. Положителен момент е и фактът, че лесно ще се ориентирате в настроението и намеренията на околните, което е удобна предпоставка за изглаждане на противоречията в семейството.
 
Какво да очаквта останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари