Високи ботуши - с какво да ги съчетаете тази зима?

Ето няколко предложения, които да изпробвате
5
Високи ботуши - с какво да ги съчетаете тази зима?
IStockphoto

Времето за сбогуване с есента бързо наближава, но смяната на сезоните не трябва непременно да се превърне в основен ремонт на вашия гардероб. Много есенни придобивки служат като добро решение през студените месеци. Така че, ако тъгувате, че скоро няма да виждате жълтите листа и ще трябва да се борите със студения вятър, имаме добра новина за вас – все още може да се насладите на някои от любимите си тоалети като пуловерни рокли и шалове, както и високите до коляно ботуши.

Ботушите до коляното попадат в същата категория като дънките с щампа – те са облекло, което може сериозно да промени зимния тоалет и да го превърне в нещо модерно. Те имат цел – колкото повече материал се издига нагоре по-крака, толкова по-топъл ще бъде той при студени метеорологични условия. В същото време обаче високите ботуши са и стилни, така че не е нужно да жертвате хубавия външен вид, за да оцелеете на минусовите температури.
 
Често облеклото с високи до коляното ботуши е просто – оформено с дънки, обикновено тесни, и овърсайз пуловер. Всичко това е добре, но има множество други тоалети с този модел обувки, които просто се молят да бъдат включени в ежедневието ви.
 
Ето няколко идеи за различен стил през зимата:
 
Високи ботуши и клин
 
Ботушите и клиновете се привличат като магнити, а визията може да бъде официална, ежедневна или спортна. Комбинацията също така осигурява перфектно прилягане, ако се насочвате към модните тенденции от 80-те или началото на 90-те години. Просто изберете голямо шушляково яке, лента за глава и квадратна чанта.
 
Високи ботуши и пуловерна рокля
 
Познато? Може би. Класическо? Абсолютно, така че не пропускайте тази уютно-елегантна комбинация. Това е лесен начин да оформите визия, която може да носите на брънч с момичетата, романтична вечеря, в офиса или до магазина.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Високите ботуши са непрактични, освен за служителките на най-древната професия.
4
2
 
2
 
! Отговори
koko преди 2 години
Разбира се само с дълги и стройни крака, задължтелно на голо.
3
1
 
3
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
Съчетай с рибарски принадлежности!
2
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тези дебели балдъри от снимките не им отива нищо.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би чисто гола с ботуши и по прашки.Това е най доброто съчетание.