Късмет, трудности... Какво да очаквате от седмичния хороскоп?

Вижте астрологичната прогноза за периода 17 – 23 януари
17 яну 2022 18:55, Иванка Гъркова
4
Късмет, трудности... Какво да очаквате от седмичния хороскоп?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме Ви седмичен хороскоп за периода 17 – 23 януари. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Представителите на вашия знак през тази седмица вероятно ще се оформят като две групи. Онези, които живеят далече от дома или отдавна са извън дома си ще усетят носталгия, влечение към родното, желание да са в обкръжението на близките си. Не тъгувайте излишно. Има интернет, който дава възможност не само да се чуете, но и да се видите. Другата група ще е на онези, които са у дома. Тях ще ги изпълни спонтанното желание да пътуват, да се свържат със задграничните си партньори, да променят обстановката, настроението, емоциите. Всъщност, биха могли, ако оптимизират динамичния си стереотип. Що се отнася до финансите, реалността ще се размине с предположенията ви.
 
Телец
 
Важното събитие за представителите на вашия и на противоположния ви знак, Скорпиона, през тази седмица е преминаването на Лунните възли във вашата ос, която освен това се нарича и „ос на ресурсите“. Ще разполагате с удобни варианти за лична изява. Материални въпроси, които до момента са били в застой ще получат тласък за развитие. Не се захващайте с нови дейности, довършете старите на база на натрупания опит и се опитайте да „разплетете“ сложните актуални казуси. Ще получите нужната помощ в точния момент. Като цяло ще сте в благоприятната позиция да отстоявате интересите си и едва ли ще имате повод за недоволство.
 
Близнаци
 
Подгответе се психически, че ще се наложи да преодолеете разни по-дребни и по-сериозни затруднения. На моменти може да получите усещането, че нищо не се случва, че сте в застой, че не разполагате с възможност да проявите най-добрите си качества и да ускорите процесите. В известна степен реалността наистина ще е такава, но ще си помогнете много, ако запазите присъствие на духа. Не завиждайте на околните, не „надничайте в чуждата паница“ и не провокирайте спорове и конфликти. Споровете само ще настроят хората от обичайното ви обкръжение срещу вас и ще е трудно да възстановите добрите си взаимоотношения. Осигурявайте си достатъчно почивка и не пренебрегвайте домашните си задължения.
 
Рак
 
Определящо събитие за седмицата е пълнолунието във вашия знак. И като се има предвид, че Луната е ваш управител, то може да се каже, че ще разполагате с подходящи условия за реализация на плановете си. Освен това голяма част от сложните задачи, за които към момента не разполагате с достатъчно информация, ще получат яснота. От особена важност ще се окажат семейните отношения, връзките с родителите и децата ви, изобщо комуникацията между поколенията. Разговорите, които провеждате с тях ще ви насочат към правилните отговори на редица въпроси. Постарайте се да си създадете финансови запаси, защото може да се наложи да направите непредвидени разходи.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На места ще превали и прегърми, времето ще е преобладаващо...Каква е връзката ли ? Ами и хороскопите са като прогнозата за времето !
2
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
bravoo na ovena i teleca te si znayat rabotata samoo taka galapcetaaa celuvkii
1
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
buretoo bureeto i morfinka