Нов грим за зимата - пробвайте лилавата гама

Вижте повече за тенденциите за сезона
18 яну 2022 20:00, Дарена Найденова
4
Нов грим за зимата - пробвайте лилавата гама
IStockphoto

Люляковите сенки за очи започват все повече да привличат внимание, точно навреме за новата година. Това е прост лек за лошо настроение и ниските ни енергийни нива. Ако не ни вярвате, просто разгледайте профилите на Дуа Липа и Хейли Бийбър. И двете звезди демонстрираха радостта си да изпробват новия задължителен цвят сенки за тази година.

Ако имате чувството, че сте блокирали, особено когато става въпрос за сенки за очи, сега е моментът да разчупите малко вкуса си. Не ни разбирайте погрешно – кафявото опушено око винаги ще царува, има още толкова много нюанси, които могат да го заменят.
 
Един такъв цвят се оказва лилавото, който ще бъде определящ в грима тази година. Визията не само беше популярен избор на червения килим на миналогодишните награди „Грами“, като Дуа Липа се появи с блестящи виолетови сенки, а H.E.R. облече холографски лилав костюм, но също така е изключително гъвкава и лесна за носене.
 
Както при всеки грим, ключът към този външен вид е смесването на правилните нюанси на правилните места, за да се създаде контурен, отварящ очите ефект, което, разбира се, е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. За мнозина идеята да изберете шест различни открояващи се нюанса и да ги смесите, за да създадете ежедневна визия, може да изглежда ужасяваща. И разбира се, с лилавите нюанси винаги има опасност в крайна сметка да изглеждате така, сякаш имате посинено око.
 
Но без паника. На пазара вече има много разновидности на лилавото, които да приложите към вашия грим. Използван правилно, цветът подхожда на всички тонове кожа, като в същото време прави очите ви да изглеждат по-ярки. Всъщност холивудският гримьор Джилиан Демпси толкова обича този външен вид, че нарича люляковите нюанси „новото тъмнокафяво“.
 
Ето как да се насладите на новата тенденция в красотата:
 
Започнете с обикновен вид
 
Гримьорката Кейт Джейн Хюз създаде хаштага #biglilacenergy за всички, които обичат лилавия външен вид. Тя обича да поставя лъскава, пастелно лилава сянка по клепачите си. За да свикнете с цвета, според Хюз, трябва да опитате крилата линия с помощта на сенки за очи. Кейти казва, че почти всеки пастелен или средноцветен нюанс на лилавото ще сработи.

Още за тенденцията в грима четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зимата свърши. Един февруари остана.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сайта ви ни баламосва с глупости, НО НИТО ДУМА НЕ КАЗВА ЗА НАШ КИРЧО какви ги щуротии бълваше при скопянИте!!! Защоооо??? Срамувате ли се или по-вероятно слугувате и се страхувате?!!!