Ретрограден Меркурий - какво ще ни донесе до края на месеца?

Ето кои зодии ще засегне най-силно
23 яну 2022 17:06, Иванка Гъркова
10
Ретрограден Меркурий -  какво ще ни донесе до края на месеца?
IStockphoto

Планетата, отговаряща главно за комуникацията между хората, но и за пътуванията и ефективността на технологиите, навлезе в своята ретроградна фаза на 14 януари. Попадайки в знака Водолей, тя промени плановете на мнозина и за жалост, ще е така поне до 3 февруари.

 
Всеки, имащ различна гледна точка от вашата, ще ви бъде крив, което е съвсем нормално. Това обясняват астролозите, които все пак прогнозират, че в следващите няколко дни нещата може и да не са толкова зле, както в началото.
 
Атмосферата ще стане малко по-интензивна и сериозна от 25-и януари, когато Меркурий се движи назад, за да стигне до безмилостния Козирог. Тази енергия ще предизвика огромна вълна на кармично освобождаване, което може да донесе проблясък и надежда за тези, които са готови да поемат отговорност за действията си.
 
На 28-и ще има напрежение, защото тогава планетата пресича трансформиращия се Плутон. Някои ще почувстват, че губят почва под краката си. Но пък това ще им помогне да се отърват от токсични роднини и и приятели. И всяка загуба ще отстъпи място за повече положителни емоции и нови запознанства.
 
Кои знаци ще бъдат най-засегнати от ретроградния Меркурий?
 
1. Телец
 
Зодиакалният знак попада в дома на финансите и парите. Не е изключено напрежение на работното място или такова, свързано с издръжката на семейството. Ретроградният Меркурий ще накара родените с тази зодия да се замислят за това дали техният обществен образ или кариера са в съответствие с личните им вярвания.
 
Според астролога Лорън Донелсън, Телците обичат да си стоят в зоната на комфорт, а навлизането на Меркурий в ретроградната фаза ще ги изкара извън нерви. „Тя прави тригон към Уран, планетата на разрушенията. Очаквайте неочакваното. Тези две планети внасят големи промени живота ви в момента, така че се дръжте здраво“, казва тя пред Bustle.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Дирек тен Уран преди 2 години
Проблеми с кУмуникациите? Затова ли прекъсва нетя? Заради ретроградния Меркурий?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко трафик към тиалото точка беге ? :DНякой и друг bounce с по три секунди сесия :D
3
1
 
4
 
! Отговори
ъъъъ преди 2 години
До Анонимен 3 - к'ви сатанисти те гонят пък теб, това горе си е за баламите, да има кого да обвиняват, като им се случи нещо лошо и да не се опитват да потърсят проблема в себе си и да го поправят. Също, да не смятат, че са способни да постигнат нещо велико, защото то се определя пак на случаен принцип от планети, звезди, зодии и т.н. - неща извън техния контрол. Контрол над масите като по учебник.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един голям ... с тези тъпотии
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На драс....журналистите, извинете, в сайта дано донесе мозък (колкото и малко да е).