Модни тенденции - как да носите шала си?

По-обемните модели остават актуални и през този сезон
28 яну 2022 21:08, Дарена Найденова
2
Модни тенденции - как да носите шала си?
Снимка: IStockphoto

Последните няколко години зимата сякаш не беше това, което очаквахме. Рядко виждахме сняг, а температурите бяха по-високи от нормалните за сезона. 2022 година обаче нещата се промениха и януари е това, което всички наричаме „студен месец“. Вятърът е хапещ, времето е сухо и вледеняващо, като ни кара да излизаме все по-рядко и да обличаме най-топлите си дрехи.

Докато всички ние вадим ботушите и палтата още през ноември, то някъде в шкафа остават шаловете и ръкавиците. Причините, поради които забравяме за тези аксесоари, са най-различни – от предположения, че няма да стане толкова студено до липсата на идея с какво да ги съчетаем или как точно да ги включим в ежедневната си визия.
 
През този януари обаче трябва да забравите за всички опасения от модни грешки и да извадите шаловете от гардероба. Да, плетивата са задължителни за студеното време, но нещото, което прави зимния ви тоалет да изглежда още по-топъл, е шикозният шал, метнат на врата ви. Той ще ви спаси от леден вятър и е чудесен начин да добавите нещо допълнително към вашия ансамбъл. И има толкова много начини, по които да го носите. Независимо дали ще го вържете на възел, примки или ще го преметнете през рамо.
 
За да направим най-добрия избор за връзването на шал, на помощ идва Еми Салингър, която е личен асистент по пазаруване и е участвала в оформянето на стила на Кейт Мос и Мишел Уилямс. Тя споделя четири начина за включването на топлия аксесоар към ежедневната ни визия.
 
„Искате да поддържате нещата лесни и прости, защото когато излизате от вкъщи и навън е смразяваща температура, последното нещо, което ще ви е на ума, е да правите сложен възел на шала“, казва Салингър пред Time Out.
 
Ето четири начина за носенето на шал през зимата:
 
1. Къс
 
Преметнете шала около врата си, като държите лявата страна малко по-къса. Заметнете дясната страна през лявото рамо и започнете да завързвате възел, без да дърпате дясната страна докрай. Това ще направи незавършен възел, като двата края са неравни. Изтеглената част поставете върху възела, за да се превърне в половин панделка.
 
Още по темата ще откриете в материала нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Марш от тука с тия измислени статии