Мултикоректор - перфектно средство срещу бръчки този сезон

Ето няколко бюти съвета от поредицата "Красавицата и пролетта"
22 мар 2022 21:30, Екип на Tialoto.bg
2
Мултикоректор - перфектно средство срещу бръчки този сезон
Димитър Кьосемарлиев

Ако някой ви каже, че да започвате да мислите за козметика и продукти против бръчки, когато сте около 30-годишна възраст е рано, изобщо не му се връзвайте. 

Моята лична история е доказателството, че удължаването на годините без бръчки и чисто лице се крие в превенцията. Аз лично съм с много суха кожа и хидратацията беше най-сериозният ми проблем по отношение на кожата на лицето.
 
И това до един хубав ден, в който нанасяйки крем пред огледалото забелязах, че около очите и устните са се появили малки, фини бръчици. След първоначалния яд, който внесе напрежение между мен и увеличителното ми огледало, започнах да проучвам по-сериозно какви мерки мога да взема.
 
Моята логика? Щом са се появили веднъж, трябва да се действа, докато са все още фини, за да не се налага на ранна възраст да се справям с дълбоки бръчки. Не знам дали дерматолозите ще се съгласят с мен, но фактът в моя опит е, че именно тази ми решителност ме провокира да взема мерки, а това е нещо, за което определено не съжалявам.
 
Дали на 30 или на 40, при всяка жена появата на бръчки е различен и много индивидуален процес, който зависи от толкова много фактори, че дори няма да ги изброявам.
 
Следващият проблем бе откриването на продукт, с който да започна да взимам реално тези въпросни мерки, за които бях супер решена. Първият ми опит бе неуспешен – нанасях сутрин и вечер околоочен крем, от който започнаха да се запушват порите и дори ми се появиха малки несъвършенства като ситни пъпчици на места.
 
Тук важното бе, че не се отказах от генералната цел, просто трябваше да сменя оръжието. Така реших да направя консултация с дерматолог, който ме насочи към професионална, медицинска козметика. Така се срещнах за първи път с мултикоректора на Babé Laboratorios. Този мултикоректор се оказа моето решение за околоочния контур и устните.
 
Още за предимствата на мултикоректора тази пролет четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Срещу бръчки няма много какво да се направи откъм козметика. Лъжата, че изглаждат е маркетингов трик. Ботокс е единственото средство срещу бръчки. Недостатък - сдобиват се с пластмасовото лице на путин и байдън. Другата опция - живеете си с бръчките
1
2
 
2
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката. Много ви моля запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !