Разберете кой е любимият модел сандали на звездите

Интересен, необичаен и подходящ за всеки
6
Разберете кой е любимият модел сандали на звездите
Снимка: iStock

Всяко лято си има своя история. Колкото и клиширано да звучи, поговорката е вярна и неостаряваща. Също както преживяванията, обувките за лятото се променят всяка година. Тези за 2022-а изглеждат малко по-интересни и необичайни от досегашните, наподобявайки вид бельо, което може да не е харесвано от всички. За разлика от него обаче, сандалите, за които говорим, ще се превърнат в най-добрия ви приятел.

Обувката, за която говорим, е сандали през пръста, които много хора оприличават на прашка. Оказва се, че моделът е доста популярен както сред знаменитостите, така и сред супермоделите. И въпреки че може да имате отрицателно отношение към обувките с каишки или разделящи пръстите, не може да отречете, че тези сандали изглеждат доста привлекателно за горещото лятно време.

Считайте го за друга версия на известните ниски и безцветни сандали, които звездите носеха през изминалите години. И въпреки че сандалите през пръста не са по никакъв начин обикновени, те все пак са подходящи и за хората, които предпочитат минималистичния вид.
Преди да отпишете напълно идеята за сандалите, ще ви кажем, че те вече са носени от холивудските звезди и изглежда, че скоро няма да им омръзнат. Супермоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли наскоро избра висока форма на сандалите през пръсти, които, на пръв поглед, приличат на джапанки. Въпреки това, нейният чифт е изтънчен, благодарение на кожата и ниския ток, който буквално премества обувката на друго ниво.

Хайди Клум носеше друга версия на сандалите, известни още като сандали с Т-образна каишка заради характерните Т-образни каишки. Моделът на звездата беше почти невидим, комбиниран с широките ѝ копринени панталони. Фактът, че обувката не отнема много от вниманието, е една от причините сандалите да бъдат популярни сред всички любители на модата. Те добавят нежна и небрежна нотка към цялата визия.

Хубавата новина е, че има толкова много вариации на сандалите през пръсти, че няма да имате проблем да намерите точния за вас. Да не говорим за безкрайните начини за включването им в стила ви, независимо дали говорим за ежедневието, или за по-специални поводи. Това е универсален модел, който заслужава място в гамата ви от обувки този сезон, защото е практичен, лесен за носене, заема малко място и се съчетава добре с всичко, което притежавате.

Снимки на сандалте и цялата статия за тях, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: сандали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
я го знам бе преди 1 година
Най-актуалния моден тренд - еспадрили "дамаджанка". С чорап.
2
0
 
4
 
! Отговори
Чехлю Банев преди 1 година
Сандали с чорапи - класика.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При повечето от тях е известно, че ги носят като реклама. Не съм сигурна колко са им любими. Те имат за всеки тоалет сандали. :D