Модерна любов: Тайландка нае любовница за съпруга си

Той обаче не останал доволен от услугите й
35
Модерна любов: Тайландка нае любовница за съпруга си
Снимка: Pexels

Жителка на Тайланд организира кампания в социалните мрежи за намиране на любовница на съпруга си, съобщи Daily Star.

44-годишната Патима публикува в TikTok оферта за любовницата. Към кандидатките обаче бяха поставени множество изисквания – те трябваше да са на възраст не по-малко от 30 и не по-възрастни от 35 години, да имат завършено висше образование или висше образование и да имат медицинско свидетелство срещу СПИН.

В замяна на любовницата беше обещана месечна заплата от 15 000 бата ($ 4123), безплатно настаняване и храна.

"Двама служители ще бъдат наети да помагат с документите в офиса, друг ще трябва да се грижи за мен, съпруга ми и детето ми", отбеляза Патима и обеща, че ще се отнася добре с любовницата на съпруга си, но тя ще трябва да й помага в домакинската работа.

"Давам възможност на съпруга си да избере с кого иска да спи или да бъде. Няма да има график, той ще може да избира сам", каза тя.

Публикацията събра над 56 000 харесвания и 2000 коментара. В резултат на това двойката намери 33-годишна жена, която се присъедини към семейството като любовница.

По-късно обаче Патима каза, че жената не е оправдала очакванията на съпруга й. Въпреки че първоначално тя обяви набирането на трима кандидати, след това позицията беше закрита и офертата не бе възобновена, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Хвала на такъви съпруги!
10
0
 
1
 
! Отговори
ХФ преди 1 година
Интересно ще ми е мнението на псевдо героя Ален Симеонов
9
2
 
22
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
никога няма да забравя моят приятел Жоро как излезе плачейк - момче е! момче е! ... и от тогава дори не говорим повече за Тайланд
8
3
 
6
 
! Отговори
Антрополог преди 1 година
В региона навремето (преди да дойдат колонизаторите и да се възползват грубо и несъвестно с традицията) е имало обичай според, който в очите на мъжа най-ценена и желана за съпруга мома е била тази която е спала с най- много мъже преди брака.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любовницата е временна, съпруга и ще е.е докато може- докато смъртта ги раздели.
6
7
 
26
 
! Отговори
Петко преди 1 година
Дай боже повече жени като тази тайландка. Аз претенции за висше няма да имам. Горната граница е малко висока, може да я сложим до 29, а долната да я смъкнем на 18.
5
5
 
39
 
! Отговори
Препатил преди 1 година
Срам ,не срам,ще ви призная нещо. Аз за Тайланд и тайландки не искам да чувам повече. На втората вечер, гледам една красавица стои на бара. Час и половина по-късно, като ме подгони с тридесет санта паламapka , едва успях да избягам . Питбул ме е гонил,не ме е било толкова страх.
4
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полигамията е перфектна. Напоследък много давам жена си на разни в тиндър щото тя е все разгонена, а аз съм на 32 и вече не ми се занимава да си губя енергията с пуберски филми. 15 годин трудов стаж ми стигат. Гледам и Тайландката е набарала същата схема, само дето моята е готинячка и я перат за безплатно. Хахаха. Е са я пратих на море уикенда при някв гларус в Созопол, хем да си починем един от друг, хем да не ме кара да пилея кеш по хотели и заведения. Приятел в нужда се познава!
3
4
 
20
 
! Отговори
SS преди 1 година
Това заглавие сега ще го покажа на жена ми ( азиатката) !
2
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я плескам чужди съпруги за без кинтаж, единственото изискване е да ми я доведете на вратата и да ми носите вечеря.
1
3
 
26
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Е това е жена.