Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Астрологична прогноза за периода 8 – 14 август
8 авг 2022 20:00, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

 Хороскоп за седмицата, изготвен от астролога Петя Георгиева, ви предлагаме всеки понеделник. Той се позовава на науката астрология. Тя изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. 

Предлагаме ви хороскоп за периода 8 – 14 август. Той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите седем дни.
 
Хороскоп за седмицата за всяка зодия
 
Овен
 
Намалете виртуалните контакти за сметка на реалните. Посетете публично мероприятие с интелектуална насоченост, където ще можете да общувате с нови хора. Ще създадете интересни контакти, а част от тях ще са и продължителни.
 
Телец
 
Ще сте поставени в позицията да експериментирате или да се занимаете с дейност, която не познавате. Действайте смело. Каквото и да се получи, поне няма да се обвинявате, че не сте опитали.
 
Близнаци
 
Част от резултатите, на които се надявате няма да се получат. Не изпадайте в самосъжаление. Приемете го като полезен опит, преценете причините за разминаването и подгответе внимателно следващите си ходове.
 
Рак
 
Някой от близките ви ще има затруднения от личен характер, които ще пожелае да сподели. Не отказвайте компанията си, свеждаща се до ролята на добър слушател, но и не преживявайте чуждите грижи вместо събеседника, сочи вашият хороскоп.
 
Лъв
 
Колкото и добре да сте подготвени теоретично за изпълнението на дадена дейност, не изпадайте в крайна сигурност, оставете си „едно на ум“. Ще се получи сериозно разминаване между теорията и практическата реализация и, ако сте подготвени за него, ще ви е по-лесно да отстраните несъответствията.
 
Втората част на хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Злодия преди 1 година
Очакват ви сметки, вноски по кредити, инфлация, а морето ще го гледате само путиливизора.