Аштън Къчър проговори за най-важната битка в живота му

Беър Грилс го поздрави за силата
Обновена: 10 авг 2022 19:46 | 10 авг 2022 19:05, Дарена Найденова
9
Аштън Къчър проговори за най-важната битка в живота му
БГНЕС

Аштън Къчър разкрива неизвестни досега детайли за личния си живот, свързани със здравословното му състояние и битката на живота му. 

Актьорът стана поредната известна личност, която оцелява в дивата природа заедно с Беър Грилс в предаването "Оцеляване в дивата природа с Беър Грилс: Предизвикателството". Преди епизодът да бъде излъчен изцяло, феновете видяха откъс от него, където Къчър говори за тихата си битка със заболяване, което причинило проблеми с мобилността, зрението и слуха. 
 
"Преди около две години, имах тази странна, рядка форма на васкулит, която повреди зрението, слуха и наруши равновесието ми. Отне ми около година да се възстановя напълно", казва актьорът пред камерите. Тогава разбрал, че човек не оценява това, което има, докато не го изгуби и не се зачуди дали някога отново ще си го върне. В един момент от битката си със заболяването, Къчър дори бил притеснен дали отново ще може да ходи и да чува. 
 
Васкулитът е автоимунно заболяване, което причинява възпаление и свиване на кръвоносните съдове, което намалява кръвния поток и може да причини разрушване на органи и тъкани. Симптомите може да включват отслабване в силата на ръцете и краката, нарушен слух и временна слепота в едното или двете очи. 
 
В краткия клип, излъчен преди целия епизод на "Оцеляване в дивата природа с Беър Грилс: Предизвикателството", Беър Грилс поздравява Къчър за силата и волята да се бори срещу заболяването.
 
Повече за болестта на звездата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 2 години нямаше ваксини, но имаше ковид. Много хора измряха и още повече пострадаха с тежки последствия от прекараната инфекция.
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 2 години нямаше ваксини срещу, антиваксърю! Ваксинацията започна след Коледа 2020. Смятай преди да пишеш глупости!
5
5
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 1 година
Ужац,ужас не редовното пиене и мадръсянье до какви тежки болести води....
4
9
 
7
 
! Отговори
КОВИД-Ваксините преди 1 година
Забавят, но Не Забравят! тоя след Ваксинацията е по-зле и от Бийбър и жена му - и двамата са вече Инвалиди, но поне оживяха! въпреки, ча на Бийбър на жена му, май ново сърце и сложиха или поне пейсмейкър, а в 20те си!!
3
15
 
7
 
! Отговори
Тромба Бустер преди 1 година
А Джъстин Бийбър какво казва по телефона на Ащън относно автоимунните заболявания след шприц-боц-боц?
2
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм, какъв странен съвпадеж! Боцкането и то причинява автоимунни заболявания. Хммм...
1
2
 
9
 
! Отговори
Тигъра преди 1 година
Тука малко прилича на Чарли Шийн