В кой нюанс да боядисате спалнята си според вашата зодия?

Някои знаци релаксират сред неутрални стени, а други предпочитат по-смелите цветове
19 авг 2022 14:00, Теодора Драгоева
1
В кой нюанс да боядисате спалнята си според вашата зодия?
Снимка: iStock

Като най-личното помещение в къщата, спалнята често е последното място, където се залавяме да правим по-специален декор. Достатъчно ни е да набутаме всичко в гардероба и да затворим вратите му, когато ни дойдат гости. Но като се има предвид, че спалнята е мястото, където търсим най-голям покой, то важно е сутрин, когато се събудим, да виждаме обстановка, която да ни радва.

Един от най-важните фактори е цветът на боята, който определя енергията на помещението и може да има голям ефект върху настроението ни. Не всеки човек обаче реагира на един и същи цвят еднакво. Според професионалните астролози, всяка зодия следва да боядисва спалнята си в различен нюанс, според своя темперамент. Някои знаци се чувстват по-добре сред спокойни неутрални стени, а други предпочитат по-ярките и смели нюанси.

Разберете в какъв цвят да боядисате стаята си, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен: Рубинено или виненочервено
Хората от зодия Овен са известни с много неща, а едно от тях е, че са енергични и пламенни. Овенът не би се чувствал добре сред бледа обстановка. Той е дързък, буен и не се страхува да експериментира, както и да се изразява гласно. Марс – планетата на страстта и стремежа е управител на този знак, затова естественото желание на хората от тази зодия е, спалнята им да притежава ярка индивидуалност. Мощният и по-тъмен червен цвят е идеален избор за спалнята на Овена. Този нюанс ще пасне идеално и на приключенския дух, който завладява Овена и между чаршафите.

Телец: Горско или пастелнозелено
Телецът цени красотата и спокойните емоции. Като земен знак, той предпочита цветове, които имат успокояващ ефект. Въпреки това, с Венера, планетата на любовта и романтиката, която е управител на този знак, Телецът също така има вкус към изтънчените неща. Наситеният или малко по-пастелен нюанс (маслинен) на горскозелено е идеален за спалнята на хората от тази зодия. Те биха се радвали и на по-нежен или по-тревист оттенък на зеленото, с който могат да озарят стаята си, без да губят заземяващия ефект.

Близнаци: Бяло
Астрологично погледнато, Близнаците излъчват увереност и чар. Те обичат да общуват и са твърде заети с многобройните си хобита, приятели и романтични партньори. А с Меркурий, планетата на комуникацията, като техен планетен управител, техните мисли се движат със скоростта на светлината. Затова Близнаците имат нужда от пространство, което насърчава отвореното им мислене. Може да звучи малко скучно, но чистите бели стени са най-добрият избор за техния буден мозък, който да може да се отпусне в спалнята. Този цвят ще бъде като бяло платно, върху което да използват въображението си.

Рак: Лавандула
Ракът обожава жилището си и е най-грижовният воден знак на зодиака. За него е изключително важно да чувства дома си като убежище. След дългия и уморителен ден в службата или в грижи за любимите хора, Ракът има нужда от оазис, в който да се отърси от стреса от деня. Успокояващият и релаксиращ светлолилав цвят е идеален избор за спалнята на представителите на тази зодия. Нюансът „лавандула“ е хем успокояващ, хем създава усещане за сигурност.

За да прочетете какъв цвят е подходящ за спалнята на представителите на другите зодии, посетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
В Кафяво преди 1 година
за путинофилите