Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена

Това е станало 20 години след пластична операция
25 сеп 2022 23:15, Красимир Ангелов
48
Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена
Снимка: БГНЕС

Мелиса Лима, бившата съпруга на известния бейзболист Хосе Лима, откри мухъл в гръдните си импланти 20 години след пластичната операция, съобщи The Sun.

Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година. Но 8 години по-късно Лима развила странни симптоми: започнала да изпитва болки в ставите, цялото й тяло било покрито с петна и обриви, а лицето й силно се подуло.

Жената отишла в болница, но след дълги прегледи лекарите не могли да й поставят диагноза. „Като самотна майка не можех да стана от леглото, за да сготвя на децата си и вече се чудех дали ще им е по-добре без мен“, казва тя.

Един ден приятелка на Мелиса я посъветвала да се запознае с „болестта на гръдния имплант“, предполагайки, че нейните симптоми може да са свързани с чужди тела в тялото. През 2020 г., десет години след появата на странни симптоми, жената решила да премахне имплантите.

Хирурзите открили мухъл в един от имплантите, който проникнал в тялото на Лима и я тровил години наред. Жената твърди, че само няколко часа след отстраняването на чуждите тела се почувствала по-добре. „Най-накрая отново се чувствам себе си и сега живея най-добрия си живот“, казва тя.

Лима сподели историята си в социалната мрежа TikTok, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: мухългръдни импланти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСИЧКИ ТАТУИРАНИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ НАПРАВЯТ СПИН ТЕСТОВЕ. МНОГО ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ. МАСОВО СЕ ИНФЕКТИРАТ ХОРА СЪС СПИН ЧРЕЗ ТАТУИРОВКИ ИМПЛАНТИТЕ ТЕ СА ЯСНИ.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
очакваме и титкокове за проблеми с татуировки да почнат да пускат, че явно малоумщината е тотално завзела всички.
15
2
 
15
 
! Отговори
Онколог преди 1 година
Не само мухъл такива импланти са вътре в тялото и в постоянно влажна среда. В/у тях се развива какво ли не ако се направи тест на кифлетата набурали и наблъскали силиконови импланти къде ли не то всички до една без изключения са с тежки форми на левкимия,начална,средна или тежка форма на рак ,а някои от тях достигат до сепсис и умират до седмица след слагането на тези бо-клу-ци.
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то това са протези, за хора с истинска нужда, след различни заболявания и претърпели инциденти и не са безобидни, но при нужда се оправдава използавнето им, не са за безмозъчни и комплексирани па*ки! Комплексите на личността се лекуват със себеприемане и духовно развитие, защото колкото и ди буташ и режеш по тялото няма лиработа върху личността, никога няма да се почувстваш ок нито външно, нито вътрешно. Затова се пристрастяват към пластичните операции и заприличват на из*оди!
13
0
 
7
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
значи трябва да се държат във фризера
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ме занимавате с някоя, която иска да е цоцолана!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Като самотна майка не можех да стана от леглото"... стигнахте дъното на джурнализтиката.
10
3
 
20
 
! Отговори
Сиринясъл преди 1 година
След като тенденцията да се поставят имплнти стигна почти до нуля и вече няма кой да се тъпче със силикони и балони,докторята сега за да изкарат някакви пари от пластичната хирургия,ще наплашат всичките си бивши пациенти до смърт чрез раковата пропаганда,за да се върнат повторно на масата за рязане,само че този път да си махат соликона.И *** отново ще потекат към докторите пластични хирурзи.Пластичните хирурзи се имат за най важните заради заплащането,но те не спасили дори и един живот.
9
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и другаде може да бъде откккрит мухъл,ако органът дълго време е изполлван само като част от отделителнната система
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има и безгранични неща - едно от тях е човешката глупост.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психично болният Живко от Варна трябва да бъде издирен незабавно и да му се направи смъртоносна инжекция! Иначе ще се мъчи като куче.
6
5
 
13
 
! Отговори
Баба с големи бомби преди 1 година
Баби, за тия години толкова неща ми мухлясаха, та имплантите ли няма?!
5
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А паяжина на други места открили ли са ?
4
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представяте ли си колко работа ще има пак за пластичните хирурзи. Тепърва ще започнат да излизат много проблеми. Купите *** ще пълнят пак джобовете на докторите природата най-добре знае на кого колко му трябват. С тези импланти приличат на двойките, а и те целите тунинговани и се имат за красиви ама реално са изкуствени и фалшиви. Чалгата ни показа как всички станаха еднакви и сякаш си в някакъв склад с еднаква продукция, пълна скука.
3
5
 
21
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 година
Преглеждам ц..., Работя и на ишлеме. Предварително загрявам ръцете.
2
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Съпругата на професионален спортист се чувствала неуверена пред камерите и решила да си направи операция за уголемяване на гърдите през 2002 година."____Демек, комплексарка.
1
6
 
23
 
! Отговори
Mdamm преди 1 година
Пръснали са малко Цифче, с гъбата после и готово. 1 път в годината на технически.