Есенна мода - как да носите любимите си дрехи?

Не е нужно да купувате нови
30 сеп 2022 20:46, Дарена Найденова
4
Есенна мода - как да носите любимите си дрехи?
IStockphoto

Чувството да нямате какво да облечете, винаги е най-разпространено в началото на новия сезон. Когато обаче изваждате онези есенни дрехи, които не сте докосвали от година, няма причина да се страхувате. Не е нужно да прекалявате с пазаруването. Вероятно вече имате много неща в гардероба си, за да създадете достойни за Instagram есенни тоалети.

Нека бъдем реалисти. Няма нищо лошо в това да носите любимите си дрехи отново и отново. Разбира се, това не означава, че никога повече не трябва да пазарувате, но по-скоро ви предлагаме първо да разгледате гардероба си и това, което притежавате, преди да тичате към магазините. В крайна сметка есенните дрехи са най-разнообразните през цялата година. Те не са твърде топли, но не са и много разголени, имат интересни нюанси и щампи и ни помагат да прекараме повече време навън, защитени от дъжда и променящите се температури.
 
Независимо дали преглеждате старите си шалове и дънки, или наслоявате летните си неща с някои плетени модели, има безкрайни начини да изпробвате нови тенденции с това, което вече имате.
 
Ето няколко тоалета без нуждата от нови дрехи: 
 
1. Тениска и дънки
 
Приберете я, носете я в по-големи размери или пък изберете нещо с копчета. Класическата графична тениска може да се носи целогодишно с любимия ви чифт дънки. Ако искате да промените леко тоалета за есента, добавете текстура в цялото облекло, като черно кожено яке и велурена чанта.

2. Пуловерна рокля и ботуши
 
Само няколко дни след началото на астрономическата есен и температурите рязко се понижиха. Това ни накара да мечтаем за онази пуловерна рокля, която винаги се чудим дали е подходяща за променливото време. 
 
3. Черни панталони и риза 
 
Безупречна комбинация – черни панталони и риза. Това е облекло, което просто не може да бъде победено. Не само е освежаващо семпло, но е безкрайно шик и може да се носи повторно. Ако ви се иска да го разнообразите, обърнете се към аксесоарите, които отговарят на есенното ви настроение.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Как? преди 1 година
С родопско одеало и шушони.
2
1
 
1
 
! Отговори
Scary movie преди 1 година
Дъждобран с качулка, гумени ботуши и метална кука(+ковид маска) - класика.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Па, лесно а: отвараш шкаВа, гардероба, тама кво имаш гледаш, зимаш, облачаш и си бегаш !