Рак, Водолей... Кои зодии са сапиосексуални?

Те се влюбват само в интелигентни и образовани хора
5
Рак, Водолей... Кои зодии са сапиосексуални?
IStockphoto

Почти всеки необвързан човек си търси сродна душа, с която да преживее т.нар. споделена любов. Но в същото време всеки търси различни неща в потенциалния си бъдещ партньор. Едни хора жадуват за нежност и лоялност, други търсят финансова стабилност, трети са привлечени от визия, харизма и сексапил, а четвърти се възбуждат от интелигентността и академичната мощ на другия човек. Последният тип хора най-често са описвани с термина сапиосексуални. С други думи „sapiosexual“ се използва за описание на човек, който изпитва влечение само към умни хора. Сапиосексуалните личности не се вълнуват от външността на хората, когато си търсят половинка, но веднага забелязват онези, които имат нещо умно за казване.

Този тип личности се влюбват само в интелигентни и образовани хора, които имат дар слово и демонстрират колко са начетени в разговор.
 
Има няколко зодиакални знака, които са от този вид сапиосексуални хора. Ето и кои са те: 

Водолей
  
Що се отнася до неговия приятелски кръг и дори до неговите романтични партньори, Водолеят като въздушен знак винаги избира да гравитира около интелигентни личности. Хората от този знак обожават да водят остроумни дебати и обичат да обсъждат актуални неща от ежедневието. Те не могат да бъдат с партньор, който не е на тяхното интелектуално ниво, защото няма да могат да общуват пълноценно с него и ще смятат тази връзка за скучна и безсмислена. Водолеите са сапиосексуални до мозъка на костите си.
 
Рак
 
Много от нас обичат да имат партньори, които притежават интересни личностни черти и поведение, с които ние самите не можем да се похвалим. Така че е естествено за Рака да иска да излиза с някой, който е по-информиран и начетен от него самия. Ракът истински се възхищава на умните хора, а ако партньорът му е с академични познания, той ще бъде неговият най-голям поддръжник и почитател. Самите Раци притежават по-скоро голяма емоционална интелигентност, отколкото висок коефициент на интелигентност.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.