Според зодията: Как да плените сърцето на другия?

Бъдете честни в Раците
1
Според зодията: Как да плените сърцето на другия?
IStockphoto

За чаровните хора е лесна задача да се представят в най-добрата светлина пред личностите, които ги вълнуват. На други обаче им е по-трудно да печелят чуждото възхищение. Изкуството да завладяваш хората е умение, което всеки би трябвало да се стреми да овладее, за да може да напредва в живота по-бързо и лесно. Не на всеки му се отдава обаче. Нещата са още по-трудни на любовния фронт. Затова решихме да ви помогнем със съвети как да ухажвате всяка зодия, въз основа на това, което всеки знак харесва и не харесва в езика на любовта.

 
А ето и повече по темата как да привлечете вниманието на представителите на всеки един зодиакален знак:
 
Овен (21 март – 20 април)
 
Овните имат състезателен дух и обичат да играят игри в любовта. Имайки предвид това, най-добрият начин да привлечете човек от този знак е ту да показвате интерес, ту да се правите на недостъпни. Това поведение не само ще събуди любопитството на Овена, но също ще подхранва и нуждата му да ви спечели на всяка цена. Позиционирайте себе си като крайната недостижима награда, за да задържите Овена заинтригуван. Не забравяйте все пак да му дадете шанса да ви спечели в крайна сметка. Овенът ще се обезсърчи и ще премине към ново завоевание, ако реши, че сте твърде висока топка за него.
 
Телец (21 април – 21 май)
 
За да привлечете човек от зодия Телец, просто трябва да обърнете внимание на неговите нужди и да му покажете, че мислите за личността му. Като зодия, управлявана от романтичната и чувствена Венера, този иначе упорит земен знак има скрита, мекушава страна. Когато Телецът види колко сте грижовни към него, бариерите и задръжките му ще паднат. Като цяло трудно ще спечелите доверието на Телеца само със сладки приказки. За него най-важни са действията. Ще го накарате да се влюби във вас, ако го обгрижвате с обич и доброта и го радвате с различни мили жестове.
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Очарователните Близнаци са известни със склонността си към общуване. Управлявани от Меркурий, планетата, която влияе на комуникацията, те имат нужда да говорят с другите. В отношенията с романтичните си партньори те обичат да пропускат посредствените разговори (например за времето) и да се гмуркат направо към темите за най-големите проблеми и мистерии в живота. Най-добрият начин да привлечете човек от зодия Близнаци е да обърнете внимание на неговата интелектуална страна. Интересувайте се от мнението за света, от гледната му точка за политиката и т. н. Хората от този знак са привлечени от личности, които умеят да изразяват позицията си по злободневни теми.
 
Рак (21 юни – 22 юли)
 
Ракът е известен с това, че е мил и чувствителен във всеки аспект от живота. Във връзките си той процъфтява с партньор, който не се страхува да се задълбочи в емоциите си. За да привлечете Рак, уверете се, че сте честни с него. Хората от този знак обожават истинския, уязвим разговор и това ще им покаже, че сте честен и достъпен. Като сте открити по отношение на чувствата си към Рака, така вие му демонстрирате, че той също можете да ви се довери и да отвори сърцето си за вас.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари