Звезна красота - Флорънс Пю споделя на каква козметика разчита

Ето повече за нейните тайни
10
Звезна красота - Флорънс Пю споделя на каква козметика разчита
БГНЕС

През последните няколко месеца силно се заговори за Флорънс Пю. Актрисата, която изгря с ролята си в Midsommar през 2019 година, сега сякаш е единственото хубаво нещо във филма „Не се тревожи, скъпа“ на Оливия Уайлд. Пю обаче беше свързана и с драма извън камерата, като слухове твърдят, че тя се ядосала на връзката между Уайлд и Хари Стайлс, която, по нейно мнение, пречела на снимките.

 
Спекулациите за неразбирателство в екипа на „Не се тревожи, скъпа“ се засилиха по време на филмовия фестивал във Венеция, където филмът направи своя дебют. Тогава всички присъстваха на пресконференция без Флорънс. По думите на Оливия, тя е имала ангажимент с продължението на „Дюн“ и затова не е успяла да пристигне навреме. В същия момент обаче Пю кацна във Венеция с питие в ръка и красив лилав костюм.
 
След това дойде ред на червения килим, където актрисата стоеше възможно най-далеч от Хари Стайлс и Оливия Уайлд, обръщайки внимание само на колегата си Крис Пайн. В залата пък Пю седна няколко реда зад колегите си, макар в края на филма да размени поглед с Уайлд. Двете дами и досега не са коментирали враждата си, като се опитват да потушат огъня, публикувайки снимки от снимачната площадка на „Не се тревожи, скъпа“. По този начин те целят да привлекат вниманието на хората към самия филм, а не към драмата зад него, но засега безуспешно. Лентата, макар и с добри приходи в първия си уикенд, печели само критики и най-вероятно ще е сред номинираните за „Златна малинка“.
 
И докато Флорънс Пю се опитва с всички сили да спаси настоящия си проект, ние се чудим как успява да поддържа психическото и физическото си състояние под контрол, докато жонглира с толкова много проекти и изяви. Ако сте като нас и се чудите как кожата на звездата остава толкова чиста през цялото това време, ще ви издадем, че заслугата се дължи на превъзходната ѝ рутинна грижа.
 
Флорънс има доста задълбочен метод за поддържане на блестяща кожа, но също така не се страхува да показва естествената си визия. Често споделя снимки в социалните мрежи, където се вижда истинската ѝ текстура на кожата и разбираме, че звездите също имат пори.
 
Какви са тайните за красота на Флорънс Пю? 
 
1. Бори се с акнето
 
Флорънс не се страхува да разкрие пред света, че дори тя се сблъсква с досадното акне от време на време. Още през април 26-годишната актриса публикува снимка в Instagram, на която е без грим и е залепила три лепенки срещу пъпки, шегувайки се, че ги използва почти всеки ден, за да прикрие петната.
 
„Трябва да благодаря на лепенките, защото наистина ги използвам ежедневно“, написа тя под селфито. Тези лепенки са супер лесен начин за бързо премахване на акне, тъй като често покриват пъпките с хидроколоид и/или щит от салицилова киселина, за да изтеглят примеси като масло и гной.
 
2. По-леки продукти
 
Визията за червения килим на Флорънс обикновено се фокусира върху подсилване на естествената ѝ красота и това започва със свежа основа. За целта тя използва лек изпълващ серум, който е направен от естествени минерали, произхождащи от Будапеща. Продуктът подмладява и хидратира кожата, след което се нанасят останалите козметики. След серума, гримьорът на Пю използва балансиращ овлажнител, който хидратира кожата и контролира блясъка.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
въй преди 1 година
фного ЗВЕЗИ работаа в тоoo сайт бе :))))))))))))))))))
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Често споделя снимки в социалните мрежи, където се вижда истинската ѝ текстура на кожата и разбираме, че звездите също имат ***."_____Коефициента ми на интелигентност спадна наполовина след като прочетох това. Занапред ще си спестявам усилията.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звезите ми говорят.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
звезДен
4
1
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Преди години една Бойкова калинка бягаше към изхода,защото нямаше истинска диплома,та сега нищо не ме учудва вече.
3
1
 
11
 
! Отговори
Дб преди 1 година
Мъка, мъка...., най-лошото е че това не е случайна грешка. Страх ме е да си помисля какво ни чака с такива велики кадри навсякъде....
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И звезен правопис!
1
1
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 1 година
Само с гримове не става работата!