Анди Макдауъл дефилира на Парижката седмица на модата

Актрисата не смята да боядисва сивите си коси
2
Анди Макдауъл дефилира на Парижката седмица на модата
БГНЕС

Анди Макдауъл продължава да доказва, че няма нищо лошо в това да си със сиви коси.

64-годишната актриса беше част от дефилето на L'Oreal Paris по време на Седмицата на модата в Париж, носейки прекрасна рокля с интересни детайли. Тоалетът в цвят шампанско беше осеян целия с мъниста и включваше голяма цепка до бедрото. В долната част на роклята беше прикрепен пухен воал, а сивите коси на Макдауъл завършваха цялата картинка.
 
Звездата, която е един от международните представители на L'Oreal Paris, участва в звездно дефиле, в което зрителите видяха още Ева Лонгория, Николай Костер-Валду, Джема Чан и Кат Греъм. Френската марка за пореден път изненада феновете с известни личности, като през 2019 година на подиума се появиха Хелън Мирън, Камила Кабейо, Ева Лонгория, Анди Макдуъл и Амбър Хърд.
 
Що се отнася до сивите коси на Макдауъл, тя спря да се боядисва по време на пандемията и реши да насочи вниманието към естествената красота. Постепенно актрисата се превърна във вдъхновение за всеки, който не иска да крие остаряването както по света, така и в Холивуд. През юни тя сподели, че обожава новата си визия, която е била провокирана от член от семейството.
 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
голяма работа е преди 1 година
Една от знаковите актриси на Холивуд!Да е жива и здрава!