Нови прически - какви плитки са актуални този сезон?

Вижте повече за една теденция от TikTok
4
Нови прически - какви плитки са актуални този сезон?
IStockphoto

Възходът на стилове като Cottagecore, Barbiecore и Princesscore превърна простия акт на обличане във философския въпрос „Кой съм аз?“. С привидно безкрайния набор от нишови тенденции, появяващи се в TikTok, придържането към един специфичен външен вид се оказва почти невъзможно. В края на краищата личният стил непрекъснато се променя и рядко се побира в една спретната рамка. Една сутрин може да ви се прииска да се облечете в бяла ленена рокля, за да се впуснете бързо в Cottagecore, а няколко часа по-късно да сте готови за парти със секси мрежест тоалет.

Един лесен начин да направите промяна във визията, без да харчите излишни пари или да стоите часове пред огледалото, е като се придържате към нови аксесоари или прическа. Най-новата мания е по завъртените плитки, които се съчетават с всяко облекло. Те са изненадващо гъвкави и са подходящи както за ежедневен стил – дънки и тениска, така и за по-официални събития, за които ще са ви необходими рокли или максипола с волани.

Какво са завъртени плитки?
 
Завъртените плитки или още казано плитки с примка са точно това, което си мислите – едната част от плитката, без значение край или среда, е закрепена обратно към корена, създавайки примка. В зависимост от начина, по който ги оформяте, те могат да бъдат елегантни и авангардни или класически.
 
За да се сдобиете с тази прическа, просто пригладете косата си назад, за да оформите две плитки и ги закрепете с фиби. След това сплетете кичурите във ваш любим стил, след което закрепете плитките с ластик. Накрая използвайте фиби или друг ластик, за да прикрепите краищата или средната част на плитката към основата ѝ, за да се образува примка.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-умните спряха да се постригват миналата година.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е доста рунтаво тая зима.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отрежете плитките и голям товар ще ви падне от плещите.
1
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Тия па, прически. То, дали ще оцелеят тая эима, а те....прически и маникюри раэни