Според зодията: Какво личностно разстройство може да получите?

Ракът също е склонен да изгражда стени около себе си
27 яну 2023 17:45, Теодора Драгоева
13
Според зодията: Какво личностно разстройство може да получите?
IStockphoto

Обикновено ще попаднете на статии за зодиите, които възхваляват уникалните личностни предимства на всеки звезден знак. Обичаме да слушаме за добрите си страни, защото в действителност всички имаме страхотни черти, които наистина заслужават да бъдат ценени.

Въпреки това, всяка зодия си има и лоша страна. Всеки знак си има свои собствени уникални странности и индивидуалности, някои от които могат да бъдат и доста отрицателни.
 
Вашата зодия ви излага на риск да развиете специфичен вид личностно разстройство, продиктувано от обострянето на чертите на съответния знак. Всички знаем, че например Овните са склонни да бъдат много смели, но тяхната смелост може да се отклони в посока агресия. Също така знаем, че Рибите са склонни да бъдат много симпатични и мили, но в крайна сметка могат да станат и доста зависими от другите.
 
Личностните разстройства определено могат да ви попречат да живеете здравословен, нормален живот. Не е задължително да развиете такова разстройство, но поне можете да внимавате като имате предвид негативните характеристики на своя зодиакален знак.
 
А ето и какво разстройство на личността може да развие всяка една зодия, базирано на нейната енергия:
 
Овен (21 март – 19 април): Интермитентното експлозивно разстройство на личността
 
Не е тайна, че Овенът е най-агресивният зодиакален знак и това често може да се прояви под формата на експлозивна агресия. При интермитентното експлозивно разстройство е характерно човекът, който страда от него, да има ужасяващи изблици на ярост, които са много изненадващи и плашещи понякога. Освен това тези избухвания и този неконтролируем гняв невинаги отговарят добре на действителната ситуация.
 
Телец (20 април – 20 май): Обсесивно-компулсивно разстройство
 
Най-лошата „тъмна черта“, която Телците често притежават, е тяхната упоритост. Те имат склонност да вършат нещата по свой собствен начин, но проблемът е, че понякога не дават на никого да оспорва техния метод или мнение. Тяхната твърдоглавост и липса на адаптивност често ги излага на риск от развитие на обсесивно-компулсивно разстройство. Телецът буквално може да изпадне в паника, ако нещата не вървят по неговия план. Това разстройство започва с натрапчиви мисли, минава в тревожност и панически страх, че нещо лошо ще се случи.

Близнаци (21 май – 20 юни): Зависимо личностно разстройство
 
Близнаците не могат да издържат да бъдат сами твърде дълго! Тяхната постоянна нужда от любов и общуване с други хора често ги кара да се въвличат във взаимозависими взаимоотношения. В този смисъл Близнаците могат сами да се сложат в ситуация, в която вместо да водят независим живот, да са в пълна зависимост от някой друг. Тяхното личностно разстройство се характеризира с крайното чувство на безпомощност, непълноценност и страх от изоставяне.
 
 
Рак (21 юни – 22 юли): Параноидно разстройство на личността
 
Подобно на тревожния Скорпион, Ракът също е склонен да изгражда стени около себе си. За разлика от Скорпионите, които го правят от страх от отхвърляне, Раците са склонни да го правят, защото основателно се притесняват, че някой иска да ги нарани. Може да се каже, че те могат да станат направо параноични на тази тема, като демонстрират огромна подозрителност и генерализирано недоверие към всички хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато Бог е заложил нещо наистина специално и прекрасно като потенциал в лъвовете, и те го осъзнават, но е необходимо другите да го наричат личностно разстройство.
6
1
 
3
 
! Отговори
Ай преди 1 година
Слагат огледала вместо шалове и пишат и говорят глуупости:)
5
1
 
4
 
! Отговори
Малиййй преди 1 година
ПЪЛНИ ГЛЛЛЛУППОСТТИ!! ОТКЪДЕ ГИ ИЗРАВЯТЕ??
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хем пишете глупости 24 часа, хем триете, че и банвате --- ей туй е личностно разстройство
3
1
 
7
 
! Отговори
грубиян преди 1 година
Всеки втори е с личностно разстройство:(
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личностово не е ли по-правилно, не че има някакво значение.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотията в този сайт избуява в геометрична прогресия! Личностните разстройства зависят от много неща, но видиш ли, датата ти на раждане е единственият фактор. Зодиите нямат нищо общо с нищо на тоя свят.