Стилове при косите - стъклена, топли тонове...

Правете си маска за коса поне веднъж в седмицата
Обновена: 27 яну 2023 19:52 | 27 яну 2023 19:52, Дарена Найденова
9
Стилове при косите - стъклена, топли тонове...
IStockphoto

Ако сте обмисляли да промените визията си през новата година, прическата ви може би е най-доброто място за започване. Тъй като косата описва лицето, всичко, което направите с нея – дори и най-фините промени – ще бъде забелязано. Това ниво на видимост означава, че трябва сериозно да помислите над следващото си подстригване, преди още да сте влезли в салона.

Разбира се, някои промени са по-постоянни от други, така че ще е добре да сте наясно точно какво искате, включително цвят и дължина, за да предадете максимално точна информация на вашия фризьор.
 
Понякога обаче този избор се оказва твърде труден, особено с бързите промени в индустрията за красота. Тази година отново се завръщат стиловете от 90-те и 2000-те години, но в същия момент има и достатъчно нови идеи за подстригване, които циркулират в социалните мрежи. Освен това, звездите се подготвят за натоварения награден сезон в Холивуд, така че очакваме и от тях няколко предложения за нова прическа.
 
Прически за 2023 – популярни стилове, които да опитате: 
 
1. Стъклена коса
 
Ако 2022 година беше изцяло за блестяща кожа, то тази се очертава да бъде годината на стъклената коса. Помислете за ултралъскави, почти мокро изглеждащи кичури, независимо дали са загладени назад или просто са елегантно изправени.
 
Според фризьорката Сиера Кенер, всеки иска стъклена коса, защото тя може да придаде на цялостния вид повече блясък, свежест и завършеност. Влагата е ключова за перфектната прическа, а стъклената коса се постига най-добре отвътре навън, като подхранвате кичурите си с хидратиращи продукти. Кенер предлага да изградите здравословна основа в грижа за коса, използвайки редовно хидратиращи шампоан и балсам.
 
Дръжте любимата си маска за коса подръка за седмичния спа ден у дома и не се страхувайте да разресвате кичурите си с помощта на масло сутрин и вечер. За тази допълнителна копринена гладкост, може да опитате лечение с гланц у дома или в салона.
 
Ако обаче не сте фенове на снежнобели кичури, има една микротенденция, която може да ви зарадва. Розовите нюанси ще бъдат популярни тази пролет, особено за хората с естествено руса коса. Това е неангажиращ цвят, който е забавен, красив и елегантен.

Нова прическа – стиловете, които ще ви направят по-млади

Боядисване – драматично тъмната коса отново е на мода

2. Топли тонове
 
Като цяло цветът на косата претърпя тенденция на затопляне през миналата година и тези медни, кехлибарени и кафяви нюанси не показват признаци на изчезване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
VALVE преди 1 година
VALVE
6
0
 
1
 
! Отговори
Ето преди 1 година
така се забавляваме по салоните:))))))
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Косата променя хората, и то много:)
4
1
 
2
 
! Отговори
АМА преди 1 година
"Венериният", не някой друг!
3
1
 
2
 
! Отговори
ахахаха преди 1 година
Венериният хълм е по-важен, най, най важен.
2
1
 
1
 
! Отговори
Асен преди 1 година
Жива кукувица със слаба косица:)
1
0
 
3
 
! Отговори
Робърт преди 1 година
Тази на снимката е със страшно девичо излъчване, като от празник на розата е.