Жена от Търново се опита да се самоубие на живо в TikTok, зрителите я спасиха

Момиче от Варна се обадило на телефон 112
1 фев 2023 09:12, Нели Христова
98
Жена от Търново се опита да се самоубие на живо в TikTok, зрителите я спасиха
Снимка: БГНЕС

Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа "ТикТок" с живо излъчване, в което прави опит за самоубийство, съобщи местното издание "Борба".

В лайф тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна наблюдават клипа и пишат коментари с надеждата да я вразумят. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал "Колю Фичето". Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията дълго време се лута, докато открие местоположението на младата жена. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с точност адреса й.

В крайна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", преди състоянието й да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това е изпратена към Центъра за психично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото е в затруднение. Обещал в знак на благодарност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци. Тя се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, но пратката от виртуалния й приятел така и не пристигала.

Търновката има близо 3700 последователи в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
1
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
С вибратор или с витамин Ц се опитва да се самоубие.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хемус - Той и обявите, дето ги бълнува не си представя.
68
1
 
26
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Когато някой иска много пари и обещава вечна любов,трябва да ти светне предупредителната лампичка в съзнанието!Не се научи тоз народ!След толкова много измами-пак има наивници,които се лъжат!Изглежда,че това е нелечимо,за голямо съжаление!
67
11
 
4
 
! Отговори
Дърт аналогов преди 1 година
Вижте ся, не секи трябва да има достъп до интернет! Бабите - изключено, те трябва да гледат внуци, жените - изключено, те требе да гледат деца, интернета е за избрани;))) такива кат мене, дето могат си забият платката с модема в пс-слота на компа, да го инсталират с драйвера, програмката и с кабелчето към телефонната линия. Връщане на аналоговия интернет и забрана на нета през спътници;)))
66
3
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 1 година
А, ко каза, ко? Интересно ми стана, че и аз съм ИТ и какъв ви е спорът. А ИТ с малка заплата има само, ако е студент на 21 Junior. Те са с около 3200 бруто начално. После след години става сладко.
65
17
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 1 година
Мда, особено си прав за грозните жени. Скачат наред. И аз имам подобна позната- само блъска във фитнеса, има хубаво телце, ама змей в лицето. Наивна и глуповата колкото щеш. Реших ей така от келешлък да пробвам да я сваля. Отне ми около 2 часа. Добре се раздава в леглото, чудесно тяло има. АМа за пред хората с такова- никога. Грозно на ужас.
64
2
 
7
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Ай ти папагала с голямата заплата,от вчера те чакам да ми представиш биографията си в "Linkedin"! Покажи че си мъж,а не форумен лаладжия!А относно другия капацитет,човек с малко пари и бачкатор,трудно ще хвърля пари на вятъра!Тия с ипотечни кредити и автомобилите на лизинг,май го раздаване кръводарители
63
1
 
10
 
! Отговори
Уфцътъ преди 1 година
Колко зле трябва да си, че от липса на внимание и мания да се правиш на интересен ще се напиеш на к*пеле и ще се нагълташ с витамин ц. Поредната дрогантка и бъдеща клошарка. "Респект, адмирации..." и т.н. добре, че има себеподобни да я лайкват и да са съпричастни на "проблемите" й.
62
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момичета,не бъдете глупави.Една връзка по интернет може да бъде нараняваща,влагате емоции ,време.А мъже(и жени) със сладки езици и обещания,много.И аз се запознах със съпруга си на сайт за запознанства и сме женени вече 10 години,но това са изключения.Няма лошо да опознаете някого ,но това с пари,билети и т.н. са типични измами.
61
3
 
35
 
! Отговори
Излизайте от ТикТок преди 1 година
Хората доказаха, че китайците са направили алгоритъма на ТикТок да деградира младите, да правят пранкове, дивотии и простoтии, а в китайския ТикТок, алгоритъма е да им показва младежи за пример, техните навици, какви книги четат, с какво се занимават и така нататък. Там простотиите се филтрират от алгоритмите. Това ще направи българчетата тъ.пи, а китайчетата ще ги превъзхождат. Не давайте на децата си да използват ТикТок.
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хазарта се крепи на същата надежда
59
7
 
7
 
! Отговори
Gerb Lies Matter преди 1 година
Телефонните Измамници на ГЕРБ се завръщат. Той Гешев си предупреди "Ако изчегъртате специализирания съд, ще ви пусна ало измамниците и мутрите от 90, за отмъщение."
58
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дотам ни докара управлението на Кирил Петков, до такава вълна от самоубийства!
57
3
 
25
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 година
Само безделници висят в тикток. Ако се занимава с нещо смислено и се развива няма как да се хване на такава измама.
56
3
 
10
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Дай на полу-човека тикток и той става на момента орангутан
55
4
 
13
 
! Отговори
Румполов преди 1 година
Простотията ходи по хората.....
54
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обикновено грозноватите жени са наивни. Хубава наивна жена няма, защото има твърде много обожатели и й е писнало от такива. Имах една колежка. Добре платено момиче със сносна за София заплата и за компанията ни- около 12000лв.. В моя екип беше ми подчинена. Разведена. Грозноватичка... Само тренираше във фитнеса като луда и види ли мъжко внимание скачаше на момента. Един й прибра около 180000лв.. Да, почти четвърт милион- щял да я прави сътрудник в хотел на морето. Спукахме я от базици.
53
4
 
25
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Психичното изтрещяване е на макс. Така се получава като хората имат много свободно време за глупости.
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе има ги такива загубени. Ем без 2лв. в джоба, хем без акъл (обикновено свързани неща- бедният е пpocт и пpocтият е беден в 95% от случаите. Айде второто има повече изключения, но първото правило е закон). Жалко, щеше да е голямо шоу. Пускам сАлза.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз колко пари пръснах, за да си сбъдна моята мечта и накрая ядец. Има такава песен, Sweet dreams на Али Ленъкс.