Според зодията: Едни в социалните мрежи, други в реалния живот

Уж тънат в лукс, но истината е друга
24 мар 2023 09:35, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Едни в социалните мрежи, други в реалния живот
IStockphoto

Представителите на някои зодии са склонни да споделят твърде много лични неща в профилите си в социалните медии. Хората от тези знаци често рекламират личния си живот по такъв начин, сякаш всичко им върви по мед и масло, дори това да не е точно така. Те просто мечтаят да направят добро впечатление на обществеността, дори с риск да преиначат информацията.

Личностите от тези знаци не използват социалните медии, за да публикуват полезна информация или за да забавляват последователите си/приятелите си, а по-скоро, за да разкрасят своя бит и живот. Тези онлайн ентусиасти често са обсебени от своите публикации в Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat и др. Някои от тях изпитват нужда да поддържат екстравагантен имидж във виртуалното пространство и в името на това дори са готови да публикуват лъжи относно личния и професионалния си живот.
 
А ето и кои зодии са най-склонни на подобно неискрено поведение:

Овен
 
Този огнен знак обича винаги да изглежда очарователен, великодушен, дързък, и разбира се, заможен. Следователно публикациите на хората от този знак в социалните медии често са предназначени да ги обрисуват в подобна светлина и да оставят такова впечатление за тях у другите. Ако Овенът забележи, че шумът, който създава около себе си, предизвиква интереса на другите, той започва още повече да преувеличава своите успехи и щастливо битие. Ако обаче приятелите му/последователите му спрат да обръщат внимание на „напудрените“ му публикации в онлайн пространството, той е склонен да започне да им се сърди дори в реалния живот и даже да отбягва хората, които не харесват постовете му.

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

Мъжете не могат да им устоят: Кои три зодии привличат вниманието им?

Как да подобрите концентрацията си според вашата зодия

Лъв
 
Пищни вечери, луксозни ваканции, красиви тоалети, скъпи вещи – често тези неща доминират в профила/профилите в социалните медии на всеки истински представител на егоцентричната зодия Лъв. Често обаче хората от този знак са склонни да скрият реалността или поне леко да я изкривят или замъглят. Лъвовете по-скоро обичат да разкрасяват хубавите детайли от личния си живот, за да изглежда той още по-вълнуващ и впечатляващ. В същото време те никога не споделят онлайн трудностите по пътя си, сякаш никога не се сблъскват с такива. Лъвът, за разлика от много други зодии, няма нищо против другите да го обсъждат и дори да му завиждат. Той обича „да е в устата на хората“ и да бъде център на внимание, дори и ако трябва да подава невярна информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
File not found преди 1 година
"Реалния живот" е илюзия, важното е да си в матрицата(фейсбук/мета).