Как да изглеждате по-модерни?

Смесвайте материи
6
Как да изглеждате по-модерни?
Снимка: Istock

Със сигурност през пролетта ни се налага да пренаредим гардероба. Прибирайки зимните дрехи, няма как да не си зададем един въпрос: „Какво ще нося тази пролет?“. Вероятно доста от дрехите ви са ви поомръзнали, но цялостната промяна на имиджа би ви струвала много. Ето затова в следващите редове ще ви предложим няколко идеи, с които да разнообразите стила си. Ето ги и тях:

Следете тенденциите

Ако сте от дамите, които смятат, че модерните дрехи не са за вас, трябва да ви кажем, че грешите. Не е нужно да следвате сляпо всяка тенденция, но и непознаването им може да ви състари. Отидете в някой голям магазин и пробвайте някои нови модели. Можете да установите, че ви стоят добре дрехи, които никога не бихте помислили, че ще ви отиват. Бъдете смели.

С напредването на годините тялото ви се променя и вашият стил също трябва да еволюира. Не допускайте грешката да носите едни и същи като вид дрехи години наред.

Добавете цвят

Ако се разходите по улиците, ще забележите, че цветът, който е предпочитан масово от дамите е черно. Безспорно това е един от най-класическите цветове, но обличайки се само в него, рискувате да се слеете с тълпата и да останете незабелязани. А животът е прекалено кратък, за да носите скучни дрехи. Можете да вкарате щипка свежест към стила си, като изберете по-светъл цвят, който да съобразите с цвета на кожата и косата си.

За да направите успешни цветови комбинации, можете да си купите и чанта или обувки в същия цвят. Ако пък не сте склонни да се разделите с някои дрехи от гардероба си, можете да опитате да носите по-светли връхни дрехи.

Вижте как го правят звездите

Когато говорим за стил и усет към облеклото, разбира се, холивудските актриси, модели и като цяло известните личности могат да ви послужат като еталон. Въпреки че повечето от тях са слаби, не липсват и примери за дами с „по-нормални“ размери. Можете да изберете някоя, с чието тяло се асоциирате и да проследите нейния стил. Подобни заемки могат да подобрят значително начина, по който изглеждате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
:)))) преди 1 година
Не всеки има нюх за лукса:)
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки с проблемите си
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съборете покрива - нека звездите влязат и във вашият дом. Пускам mtv някаква дебела чернокожа в латекс и 15 сантима нокти се кълчи докато прави реклама на някаква ротативка в казино. Сменям. Нещо среднополово се напъва да вдигне пластмасов огромен меч по розово спийдо и джапанки. Сменям. Някакъв с не по мярка стар костюм и маратонки се прави на рокаджия. Фешън канала, рокли от стари cdта пако рабан флашбак, мъжка мода напръскани с всякаква боя срязани гащеризони от които се сетих за клоун в цирк
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ете туй ни е най-голЕмият дерт - как да изглеждаме по-модерни? Не да сме, а да изглеждаме, фалш навсякъде. Инак СичкУто друго сме го оправили.