Според зодията: Какъв тип хора не ви допадат?

Раците са доста емоционални
10
Според зодията: Какъв тип хора не ви допадат?
IStockphoto

Чудили ли сте се защо някои хора ви дразнят повече от други? Дори когато са привлечени от вас и се стараят да ви се харесат, тези хора някак ви действат на нервите. Може да се изненадате да откриете, че тези личности имат характеристики, които може би просто не пасват на вашия зодиакален знак. Разберете повече за това какви качества у другите най-вероятно няма да толерирате никога, базирано на астрологията.

Ето и кои са нещата в другите, които вероятно най-много ще ви дразнят според зодията ви:
 
Овен: Хора, които го подценяват и омаловажават
 
Овните обикновено са родени лидери и знаят как да постигат целите си. Хората от този знак най-много мразят някой да подценява способностите им. Вие сте интелигентни и трудолюбиви и се възмущавате от всеки, който се съмнява във вас. Не разбирате и хората, които ви игнорират или ви нареждат на долно място в списъка си с приоритети. Вие, Овен също така мразите някой да не ви обръща достатъчно внимание или пък не ви изслушва. Вие сте добри в комуникацията и не обичате, когато някой постоянно ви прекъсва и не слуша какво казвате. Всъщност да бъде прекъснат по средата на изречението си, може да разяри истински огнения Овен.
 
Телец: Хора, които объркват графика му и харчат парите му
 
Телец, вие сте фиксиран знак, който процъфтява сред ред и рутина. Нищо не може да ви накара да се ядосате повече от хронично закъсняващ човек или някой, който нарушава графика ви. Вие често срещате трудности да се нагаждате към новите обстоятелства и като цяло мразите промяната и изненадите. За това не понасяте несериозните хора и особено тези, които са разточителни към парите. Вие сте пестеливи по натура личности и не разбирате онези, които харчат безоразно парите ви или се опитват да губят времето ви.
 
Близнаци: Скучни, необщителни хора
 
За Близнаците разнообразието е подправката на живота, а монотонността е кошмар. Всеки, който има връзка с човек от тази зодия, трябва да бъде спонтанен и приключенски настроен, за да проработят нещата. Освен това Близнаците са отлични комуникатори, доста приказливи са и процъфтяват само в отношения, в които има смислено общуване. Те не понасят мълчаливи и скучни хора или такива, които им „изнасят лекции“. Близнаците са независими и свободолюбиви и не желаят някой да ги поучава. Те искат да имат свободата да правят грешки и никой да не ги спира. .
 

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

Рак: Критични и апатични хора
 
Всеки, който изпитва привличане към Рак, трябва да разбере неговата емоционална страна. Подобно на фазите на Луната, настроенията на Рака са склонни да се променят постоянно. Така че дори и най-малката критика може да нарани самочувствието на човека от този знак. Освен това Раците не могат да разберат хората, които крият чувствата си. Които изглеждат студени, безгрижни и апатични през цялото време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
стрелец преди 1 година
Сами се отсвириха и се отсвирват:)
5
0
 
1
 
! Отговори
В. преди 1 година
Необходимо но недостатъчно условие.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, което пише за моята зодия, не се отнася за мен. Коза съм, помагам винаги, когато мога. Не чак толкова рядко усещам, че някои ме използват. Сред тях има и такива, които мислят, че добронамерен и услужлив човек непременно е будала. Ето тези не ми допадат.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само тези, на които имам пълно доверие.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е доколко хората сами себе си понасят, доколко понасят и хора, подобни на тях. Въпреки, че на повечето все някой друг им в крив, как реагират, ако другите реагират като тях.