Шампанско и сълзи за Соня от Music Idol

Раздялата на българката от венесуелски произход с шоуто означава и раздяла с Боян
16 апр 2009 14:46,
41
Шампанско и сълзи за Соня от Music Idol
Снимка: Булфото

Зрителският вот от снощната "Война на гласовете" изгони Соня Мебреньо от Music Idol. 

Девойката не успя да спечели симпатии с изпълнението на „Шампанско и сълзи” – песен, описваща по възможно най-точния начин престоя на българката от венесуелски произход и в трите издания на шоуто.

Раздялата на Соня с Music Idol означава и раздяла с македонеца Боян.

Водещите разкриха, че Мембреньо имала дълбока романтична връзка с певеца от югозападната ни съседка. Даже пуснаха видео, което красноречиво подсказа за връзката им.

Въпреки че Мария неколкократно изтъкна, че Вики няма качествата на другите изпълнители, Соня изгуби битката с незрящата Виктория, за която приказката продължава.

Останалите айдъли бяха много разстроени от напускането на Соня и всички искрено я поздравиха. Виктория стоеше сама отстрани.

Соня напусна достойно битката – с усмивка и нито една сълза.

Четвъртият голям концерт в музикалното риалити ще бъде посветен на филмовата музика.

Задачата на 10-те финалисти ще бъде да подготвят парчета от хитови кинопродукции.

Всичко за Music idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
krisi преди 14 години
abe tuka pro4etoh nqkolko komentari .. i mislq 4e 4ovek si ima pravo da slusha kakvoto iska .. ne trqbva da gleda kakvo ostanalite slushat i tq da go slusha .... vseki si ima razli4en vkus!
39
0
 
0
 
! Отговори
mamata преди 14 години
Соня май си е отраснала с чалгата - тя струи от нея и ме е срам, че е от Пловдив. В моята младост това беше градът на рокаджиите, на станали пословични китаристи, барабанисти и кви ли не още. Не знам къде се спотайват тия майни, та оставиха чалгата да превземе така града.
38
0
 
0
 
! Отговори
nona преди 14 години
всичко предварително режисирано - и двете девойки не можеха да пеят - но вики е с протекция и въпреки зловещият й вид и режещият глас, току виж отишла на финалиа онези 2та *** - няма по-отвратителни, пошли и гнусни същества, а който ги лансира е не по-малко пошъл
37
0
 
0
 
! Отговори
Васев преди 14 години
Следващото издание предлагам да участват само инвалиди. Тогава Вики ще е при равни условия с останалите.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
"Колкото до Виктория напълно подкрепям изказаните по- долу мнения за зловещия й външен вид и неприкритата злоба, която струи от нея."Къде я видяхте тази злоба? Според мен хората, които не я харесват, търсят под вола теле, когато говорят за злобата й. Аз лично не съм видял злоба у нея. Относно Соня - също не приемам глупостите, че била злобна и че се била отдръпнала, когато Вики се опитала да я прегърне и т.н. Хората са изключително дребнави понякога и изобщо не могат да си представят какво е да бъдеш на мястото на участниците. Напрежението е изключително голямо, нервите са опънати докрай, особено когато очакват да кажат резултата от гласуването. *** Иван и Андрей пък точно в този момент се гаврят, като бавят обявяването на резултата, което е отвратително, като помислиш какво изпитват участниците в този момент. Та напълно нормално е човек да реагира емоционално в такъв момент и да си изпусне нервите, вие не сте изпадали в такава ситуация, а си седите кротко пред телевизорите и коментирате. Соня не мисля, че е злобна. Но пее фалшивичко.
35
0
 
0
 
! Отговори
margo преди 14 години
Най- много ми харесва Боян. Но иначе по темата Соня- Виктория не мога да се въздържа да изкажа възмущението си от отпадането на Соня. Тя определено не ми беше фаворит, но в сравнение с Виктория я предпочитам.Колкото до Виктория напълно подкрепям изказаните по- долу мнения за зловещия й външен вид и неприкритата злоба, която струи от нея.Огромно самочувствие и неприемане на критиките, отправени й от журито.Мисля че достатъчно я избутаха дотук.Другата седмица е време да си отива и да се лекува, както й бяха обещали.
34
0
 
0
 
! Отговори
Antoaneta преди 14 години
Изключително неприятно впечатление ми направи Соня,когато се изхили просташки на тъпата шега от Андрей( той попита, дали Вики може да види,коя от двете е елиминирана....)И понеже Соня беше мн. сигурна,че ще остане,изяде теслата.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Za Viktoria se glasuva samo i edinstveno ot sujalenie!Защо мислиш, че като е сляпа, значи _всички_ са гласували за нея само от съжаление? Не казвам, че е кой знае какво, но и Соня съвсем не е кой знае каква певица.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
29 до 30Знам за кого става въпрос. Фактът, че даже не съм споменал една от участничките, говори достатъчно.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Za Viktoria se glasuva samo i edinstveno ot sujalenie! jalko, 4e e slqpa, no vse pak ne se znae i kak e oslepqla! kakvo ni butat ot btv samo neinata gledna to4ka? mom4eto dori i ne moja da se za6titi v efir! i az bqh mnogo efektirana ot na4aloto /za neinata teza/, no po- kusno se zamislih, 4e moje i da ne e to4no taka, kakto se predstavq... A 6to se otnasq do Sonq- tq e strahotna- krasiva, obaqtelna, s neveroqten glas i naistina mi e mu4no, 4e stigna samo dotuk...
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
29, не става въпрос за Соня и Александра, а за Соня и Виктория
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Хайде стига философствахте!Соня има изключително неприятно излъчване, ужасно противна е - нищо нежно няма в нея, само пошлост. Много добре, че я разкараха, че ми идеше да строша телевизора заради нея. А и като глас нищо особено. За разлика от Александра. На коя от двете веднага ще разпознаете гласа?Да ме извинява Соня, но такова впечатление оставя. Нищо лично.
28
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
Соня пя фантастично,хората гласуват за Вики от съжаление,без да съзнават,че я обиждат и заблуждават по този начин.Вики е добра,но не повече от Соня!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Stiga s tazi Sonia. Nishto lichno niamam kum momicheto,vsichko nai-hubavo ii jelaia, no tia se izturka oshte predi da e stanala zvezda i da e postignala neshto. Izturka se s tezi neprestanni napyni za Music Idol vsiaka godina.Lichno na men s nishto ne mi e interesna i s4itam,4e sred ostanalite u4astnici ima ne po-malko dostoini ot neq,no i predizvikvashti interesa na publikata,zashtoto sa nepoznati lica! Taka mislia az, smiatam , 4e tazi e edna ot glavnite pri4ini tia da otpadne otnovo.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Моето мнение (хората на един ред са сравними според мен, т.е. не знам в какъв ред трябва да си ходят; интересува ме само как пеят, не ме интересува външен вид, "визия", лични драми, възраст и други такива модификатори, нямащи общо с пеенето) :1. Боян2. Александър, Маги, Александра, Русина3. Димитър, Преслава, Виктория, Дарко, Ели4. Пламен, Соня, СимонаХора, които трябваше да са в 13-цата, но не са: Рут, Драго Драгиев, Васил , които изобщо не са смешни, но сме принудени да гледаме покрай талантите: Марин и Мустафа, Иван и Андрей :)Разбира се, мнението си е лично мое, и не задължавам никого с него :)
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Абе тази александра какво я хвалите толкова. Тя горката не може да говори правилно(има говорни дефекти), а и пя ужасно зле. Не може да претендираш , че си над поп-фолк музиката като философия и талант, а да се дъниш като кифладжия. Всеки стил си има достойнствата, но да си айдъл на България трябва поне от малко да можеш да пееш поп-фолк и фолк музика. За мен македонците и Димитър са фаворити без да съм гей
24
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
TAZI SONQ PQ FALSHIVO - NEVIGDATE LI - KAK INTERPRETIRA PESENTA NA DESISLAVA - NAPRAVO SI Q IZPQ MNOGO ZLE
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Соня е най-секси мадама и пее страхотно.Ще е жалко ако наистина има някакъв сценарий от двамата ***,които са продуценти.Дано поне втората ми фаворитка/Джанаварова/да продължи до края.
22
0
 
0
 
! Отговори
zritel преди 14 години
уффф, не знам Соня или Виктория,защото и двете не са за там,но,определено Виктория е най-зле от всички и като глас/пее си вярно, но все пак не е някакъв невиждан и нечуван талант/,като излъчване да не говорим-толкова злобно изражение има и никакво сценично присъствие /за което не й е виновно липсата на зрение/-просто дребнавия,завистлив характер извира отгоре, обаче онези двама *** и е крайно време да ги разкарат и да спрат да ни занимават с техните нещастни опити за скечове. или съм много *** или просто не мога да разбера кретенската им роля в този формат-няма по-дразнещо присъствие от тяхното-даже Отварачката ме радва повече,като ми я покажат, понеже е сигурен знак,че няма да видя в този момент .Двамата водещи и продуценти вярват ли наистина в "зрителския интерес" към това недоразумение???
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Аз пък мисля, че, изключвайки всякакви лични драми и т.н., Виктория е по-добра певица от Соня. Дразни ме факта, че хората, които са на противоположно мнение, смятат че всички хора са гласували за Вики от съжаление. Сигурно има такива хора, както има и много хора, които гласуват за Соня на базата на външния й вид, а не на таланта й като певица. Не можеш да кажеш, че със сигурност едните са повече от другите. Никой не е перфектен, всички са хора и в едно изпълнение на живо, на абсолютно всеки певец, колкото и да е добър, може да му се случи да има неточности. Но Соня понякога фалшивее достатъчно, че да дразни ухото и освен това дори има моменти, в които е леко неритмична - нещо, което никой друг от участниците няма като проблем (Марин и Мустафа не ги броя за участници - те просто не знаят къде се намират :) ) Иначе нищо против момичето - много е симпатична, нека да продължава да се развива и да пее. Относно Виктория - не ми е любимата, не е най-добрата, но според мен е доказала с пеенето си, че заслужава да е финалист в Music Idol. Изпълнението й на Besame Mucho, например, мен лично ме отвя. Не знам Мара Отварачката какво разбира, но както казах, всеки има право на мнение. И да, смятам, че трябва да я съдим по пеенето, а не по личната й драма. Нямам нищо против хората, които не й харесват пеенето, но просто ме дразни факта, че те смятат, че когато вотът не съвпада с тяхното мнение, значи има нещо нагласено, или че хората били гласували от съжаление или какво ли не още.