Маги е новият музикален идол на България и Македония

Търновката пребори македонеца Боян Стойков с преднина от едва 9%
9 юни 2009 08:37,
274
Маги е новият музикален идол на България и Македония
Снимка: Булфото

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
2
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
има защо македонците да ни мразяти сами си го правимтотална подмяна на вотатотална манипулациясега покер-компанията организирала този "конкурс"да върне парите на македоnците за смс-ипри положение че към края на "конкурса"се разбра че македонец в никакъв случай няма да стане айдълпомиярско предаванепомиярска btv телевизия
272
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
напълно съм съгласна с твоите думи и мисли,чудя се защо толкова негативни хора,те не разбират ли след като от всичко и всички са недоволни,живота няма да им се оправи и да тръгне на добре. това не са мнения а чиста злоба без основание и покритие. този не бил добър таз не била такава,другата или друг са по най,еее угодия нямате бе хора.....
271
0
 
2
 
! Отговори
fury преди 14 години
Маги е страхотна и на мен ми харесва страшно много :) има си всичко,от което се нуждае,за да преуспее в този бизнес. Дано и късметът и се усмихне и да стане известна не само в България,но и в цял свят.Иска ми се да виждаме все повече преуспяващи талантливи и млади българи,на които да се радваме,а не да плюем както правят повечето за жалост..
270
0
 
2
 
! Отговори
Aneta преди 14 години
Bulgariq vinagi she obi4a Makedoniq !Dano gospod im otvori o4ite i gi pazi !A Boqn e super ,Magi sa6to ,no 4estno predpo4itah Preslva da spe4eli !Kato si dobar pevec nqma zna4enie kakav si ,i ot kade si !
269
0
 
2
 
! Отговори
lust преди 14 години
Измислена пернишка мис, измислен човек глас за евровизия, сега измислена айдълка........welcome to Bg....
268
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо изтрихте поста ми, в който питах за действителната възраст на Магдалена? Аз пак ще го напиша - в сайта на Евровизия пише, че Магдалена Джанаварова е на 29 години, а в Music Idol 3 я представиха за 21-годишна. Къде точно е истината? А, иначе, аз не съм впечатлена от гласа й и подобно на много хора смятам, че тя не беше най-добрият участник.
267
0
 
2
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
има защо македонците да ни мразяти сами си го правимтотална подмяна на вотатотална манипулациясега покер-компанията организирала този "конкурс"да върне парите на македноците за смс-ипри положение че към края на "конкурса"се разбра че македонец в никакъв случай няма да стане айдълпомиярско предаванепомиярска btv телевизия
266
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
вие го тук на война ударихте,за какво статия а отидохте на исторически данни. хора радвайте се на живота,лято е гледайте към нещата от по добрата им странаоще един път честито на Маги,не я познавам лично,но искрено се радвам за нея,а който и да беше спечелил всички бяха достойни за победата. гледах с интерес предаването през цялото време и се радвам на младите таланти,прекрасни са и им се възхищавам от сърце.
265
0
 
2
 
! Отговори
до Гоцетата преди 14 години
Гоце не е македонец-чист българин си е -личи си по начина на писане ,как се опитва да си криви езика та поне малко да прилича на онзи диалект който говорят македонците -жалка душица и мекеренце !Тези дни разглеждах македонските сайтове и форуми -нямате идея какви клетви ,псувни и хули по адрес на българите -те гърците не мразят както нас-то не бяха -българи татари ,монголци ,*** азиатци ,а те милите едва ли не са преки наследници на А.Македонски и се мислят за темела на бялата раса по света
264
0
 
2
 
! Отговори
Do Goce преди 14 години
Hodi si pii hap4etata meke vsi4ki vi se smeqt ,po tupi ot vas nqma na sveta za sagelenie ,anti4ni ste da vie ste merezlivi anti4ni *** , otgledani ot koala,HILQDI GODINI BITI PO MOZACITE OT IZVANZEMNI ,TA HEPTEN IZKUFELI !Smqh ,sprete politicite si Srubski ,s lagite koito vi govorqt,izlezte malko po sveta i vigte 4e ezika,geroite ,pesnite sa Bulgarski !Bez Makedonski toi nqma ni6to ob6to s nas !I Magi e super pevica ,kakto i Boqn!
263
0
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
abe are stia s taa RUT be, ve4e she po4na da si mislq 4e avtorkite v Dnes.bg sa li4ni priqtelki na RUT ta samo q hvalqt. ne vijdate li 4e prili4a na BABA QGA
262
0
 
2
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Боже, боже... Какъв идол е тази? Събери си вересиите господи, и с гръм удари тези пошли телевизии!
261
0
 
2
 
! Отговори
v1li4ka преди 14 години
Turcia niama da mine prez nas, Goce, ti gledai Albania da ne mine prez vas ili pak Garcia, zashtot za pomosht opirate vinagi do nas!
260
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
егати посредствената айдълка, ама и самочувствие вади все едно е Марая Кери...
259
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
горкото маги.трябва да свикне и с негативите, които носи славата.подобни коментари са неизменна част от живота на звездите /за съжаление/.а иначе - честито!много талантливо момиче!пожелавам и да успее да устои на подобни трудности в бранша!:)на добър път!
258
0
 
2
 
! Отговори
:( преди 14 години
Защо сме толкова лоши хората..Всеки има предпочитания.Честно и аз не я харесвам, но няма да я обиждам и да използвам грозни думи.Тук разразилият се скандален дебат е доста унизителен. Бъдете толерантни , усмихвайте си и гледайте напред!
257
0
 
2
 
! Отговори
pavlin преди 14 години
bravo Megi a zavista 6te q ima
256
0
 
2
 
! Отговори
простотията ще ни уб преди 14 години
Абе я млъквайте бе. Била дебела, грозна и незнам какво още. Аби вие пи*ки нямате ли да си играете, специалисти по всичко? Тука да не сте все музикални виртуози, невиждани таланти и неземно красиви богове? Аман от злоба и ненавист и от самочувстие че всичко знаем най-добре. Големите разбирачи са само пред компа за да лъскат бастуна. Всичките тука сте чекеджии, селянки и комплаксари, които се надяват да не им спре нета за да могат да се надуват във форума, защото само това можете.
255
0
 
2
 
! Отговори
крис преди 14 години
това да не ти е конкурс за мис б, там се дефилира тук се ПЕЕ дано ти е ясна разликата ако си чалга маняк, най вероятно не ти е ясна, а и много добре си изглежда момичето, скелетите са за в гробищата не за сцената.
254
0
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
Meketa nikoga nqma da ste pove4e ot Bulgarite ,zashtoto ste Bulgari bivshi istori4eski !Bulgariq q ima a vie ste izmislqni ot Komonisti Srubski!A Preslava zaslogavashe da e purva !No i 4eterimata pevci sa super dobri taka 4e ne qdosvam ,i 4eterimata sa super-Preslava,Magi,Boqn,Rusina!