Съд за Невена от Мюзик айдъл

Певицата така и не успя да се разбере с бившите си работодатели
2 ное 2009 12:43, Петя Славова
78
Съд за Невена от Мюзик айдъл
Снимка: Булфото

Най-успешният музикален айдъл ще се докосне и до неприятните последици от неизпълнение на трудовия договор.

Невена Цонева, която мнозина определиха, че се е заразила от болестта на шоубизнеса – звездоманията, отива на съд.

Бившите й работодатели от “Вирджиния рекърдс” вече предявиха иск срещу певицата, която преустанови договора си с тях.

Музикалната компания така и не успя да пее на един глас с айдълката по един доста важен въпрос – за извънсъдебно разрешаване на спора.

Още по темата

"Страхувам се, че ако позволим кражбата на артисти или техни инцидентни решения за едностранно прекратяване на договорите им с продуцентите, да се превърне в стандартна практика, нищо обнадеждаващо и позитивно не очаква музикалния бизнес в България", каза управителят на “Вирджиния Рекърдс” – Саня Армутлиева.

Тя допълни, че коректността и моралът в отношенията между хората, ангажирани в този бранш, следва да бъдат отстоявани по всички възможни правни и бизнес начини”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
lnkaerz преди 14 години
FPkHNu <a href="evsempjzbxfa/">evsempjzbxfa</a>, [url=bxiluccfatoo/]bxiluccfatoo[/url], [link=rjmqnsgfcigc/]rjmqnsgfcigc[/link], bsjjpbevgvix/
76
0
 
0
 
! Отговори
Незнаещ преди 14 години
Впечатляващо е колко компетентност има събрана за нула време...:-))) Всеки коментира, при положение, че почти никой нищо не знае;-) Аре, да вземем малко да почакаме да видим какво ще стане. По думите на един съдия от ВКС вече няма да бъде необичайно да видим продажба на пликчета на длъжника пред входната му врата... По колко ли биха вървели тези на звездата, които вероятно ще съдържат голяма доза секрети, съдейки по онова, което други добре осведомени вече изнесоха по повод хигиената й;-)))
75
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
ми ако тя самата можеше да измисли някоя песен сигурно нямаше да й дават чужди песни да пее, ама тя явно няма акъл за 2 стотинки и само може да излезе и да изимитира я селин дион я уитни хюстън при това със севлиевски акцент и поп-фолк извивки - пълен срам
74
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 14 години
prosta selska moma e nevena i tova li4i ot kilometri
73
0
 
1
 
! Отговори
METRONOME преди 14 години
Като и налагат как да звучи и я задължават балъци като Руши, Ваня Щерева, Графа и т.н. да и пишат текстовете много ясно, че ше се махне... Как може да твориш нещо, като постоянно ти бутат това и онова, дори да не ти харесва... От какъв зор ще ми пише някой друг текста или музиката...и ще ми каже как да се обличам и т.н... Да живеят независимите лейбъли!
72
0
 
0
 
! Отговори
Svetlio преди 14 години
4e Sanq i pod4inenite i nekadurnici i ne razbirat ot muzika e taka...,no Nevena qko zalita po 4alga i e mnogo selsko momi4e! Ne uspqha da q napravqt iziskana i klasna,6toto v glavata mozuk ne se naliva...4ovek taka se rajda! Nevena trqbva6e Slavitu da q producira ot samoto na4alo..idealno mu pasva po akula i se vpisva v celiq mu prosta6ki ekip...ku4eci,visoko samo4ustvie i neprekusnati izlagacii pred gost 4ujdencite! Slavi i blaska4a mu Venko sa i dali akul i protekcii na glupavata Nevena.
71
0
 
0
 
! Отговори
Убеден преди 14 години
Едно знам със сигурност, че за да има музикален пазар в една държава трябва да има продуценти, които да работят постоянно върху нови и нови звезди. Добри - лоши, колкото повече има толкова по-добре е за да са си конкуренция. Такива като Невена с лопата да ги ринеш. Днес е тя утре ще е някоя друга. Но факта че сега се занимаваме с нея означава че добре са си свършили работата Вирджиния и сега ще им е много трудно да се борят срещу собствената си креатура.
70
0
 
0
 
! Отговори
angryman преди 14 години
аре бе тази кога дойде от селото и кога сеи взе за голямата певица.. ама и беше добре когато тия от вирджинияа плащаха видеоклипове и взимаше награди????
69
0
 
0
 
! Отговори
Vanya преди 14 години
ami sled kato ima dogovor zna4i tryabva da go izpalnyava. nali iskame da sme byala darjava i da ima red i zakoni. a nevena ako se e vzela za golyama zvezda - mnogo lo6o za neya
68
1
 
0
 
! Отговори
Инес преди 14 години
Тази Армутлиева за която говорите не я познавам и не знам дали е права или не, но Невена я знам от малка и съм разбрала отдавна че тази поза на малкото невинно момиченце е чиста лъжа. Всъщност Невена е едно доста злобно и отмъстително същество, което се интересува само от пари. За пари би продала и собственото си семейство.
67
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 14 години
Учудвам се на това, чи сте толкова притеснени за съдбата на девойчето. Тя е с огромна дарба- винаги ще пее! Но не мога да разбера защо е нужно толкова много да се коментира, по мои сметки аз съм вече коментар 67........та чак и баща и намесихте, та Армутлева....е голяма работа станало- оставете го детето да се оправя , както си е подписало договора само - така и сега ще се оправи пак само!
66
0
 
0
 
! Отговори
Инфо преди 14 години
Само да ви напомня, че същата тази Армутлева насъска Явор Колев - онова изумително просто ченге, срещу торентите в България. Така и не знам какво се случи след това. Знам, че торентите си съществуват и силно се надявам, че държавата ще бъде осъдена от собствениците на торентите за безпричинен тормоз.
65
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 14 години
Прав си 60 !Много хора ги съветваха,да подписват договорите с адвокат,но те решиха,че са хванали господ за шушлека и никого не послушаха.Бащата бързо забрави тези които ходеше да агитира да гласуват за дъщеря му и сега все едно,че никога не ги е виждал !Ха-ха !
64
0
 
0
 
! Отговори
Бончо преди 14 години
Хич даже не ми пука, ако ще и в Сливенския женски затвор да я вкарат. Не ми пука нито за Невенка, нито за няква си госпожа Армутлиева. Аз съм безработен и нямам какво да ям, а те се занимават с глупости, пък занимават и народа с тяхните си проблеми. И какво ще се промени за мен, за Вас като се осъдят взаимно? Нищо, просто нищо.
63
0
 
0
 
! Отговори
Сульо преди 14 години
След като всеха всички представителства от "Виржиния рекордс" (сега са представители само на себе си) сега им бягат и дори шмотаните артисти (като Невена). Как няма да бягат, като Саня вече одъртя чичковци представители не и се вързват , пари няма и въобще Саня и компанията и залязват.Затова искат поне някой да ги забележи с този "съд"*** се притеснявам, че и пари за адвокати нямат. Който е заложил на тях - губи. Това го казах преди 8 г. ама налипусто в България още се захласват по измислени гроз
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Армутлиева печели от участията на Невена, не от продажби на албуми и сингли...за това скачат лелките
61
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Тези от Вирджиния скачат, все едно изпускат най-актуалната Поп-фолк или Поп звезда вмомента. А те освен обещания албум след победата в Мюзик Айдъл не са и направили нищо друго на Невена. Нормално е всяка година тя да издава поне един албум и допълнително няколко сингъла. От Вирджиния могат да видят какво се случва на музикалният пазар в България, да се запознаят колежките на Невена на нейната възраст колко песни издават за една година.
60
0
 
1
 
! Отговори
DJ Yurii преди 14 години
Преди да стане победителка, на един купон изрично казах на баща й/музикант в известно заведение в Априлци/, да внимават какво точно подписва Невена и да ходят на преговори с адвокат.Но желанието за слава ги оглуши и ослепи.Жалко!
59
0
 
0
 
! Отговори
kaka преди 14 години
Ami mnogo iasno. neka da se maha ot tezi zlobarki, koito i bez tova nikakva rabota ne varshat. cial jivot tirajirat zapadnata muzika i nishto ne sa napravili za balgarskata!
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
за съжаление щом не си е изпълнила договора, ще я осъдят и още как