Пол Макартни със специално шоу на Олимпийските игри

Виктория Бекъм спъва участието на "Спайс гърлс"
Обновена: 23 яну 2012 12:14 | 23 яну 2012 12:13,
1
Пол Макартни със специално шоу на Олимпийските игри
Снимка: Reuters

С наближаването на Олимпийските игри става все  по-любопитно кои звезди ще се изявят в Лондон. Слуховете са много, смята се че това ще бъде мястото, където някога култови групи ще се обединят отново.

Все по-малка става възможността да видим Pink Floyd. Смяташе се, че именно Олимпийските игри е мястото, на което трябва да стане обединението във великата банда и да видим Роджър Уотърс, Ник Мейсън и Дейвид Гилмор. Засега информациите са доста противоречиви, а самите музиканти не дават повод с изказванията си, че това ще се случи.

Популярната в миналото дамска формация "Спайс гърлс" също загатна, че може да пее в Лондон, но засега се дърпа жената на Девид Бекъм - Виктория. Тук обаче може да настъпи обрат, ако Бекъм изведе с капитанската лента олимпийския отбор на Англия.

За сметка на това Пол Макартни обяви, че ще бъде част от церемонията по време на откриването на Игрите. Той ще участва със специално шоу, без разкрива допълнителни подробности. 

Името на легендарния "бийтълс" се свързва и с предстоящите празненства по случай 60-годишнината от възкачването на престола на английската кралица Елизабет II. Сър Пол Макартни е почитател на нейната личност и пя на златния й юбилей през 2002 година.

Междувременно певецът обяви, че неговият нов албум "Kisses On The Bottom" ще бъде на пазара на 6 февруари. В него участие вземат Ерик Клептън и Стиви Уондър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари