Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора

Ромската звезда ще представя страната ни през май в Баку
Обновена: 1 мар 2012 14:50 | 29 фев 2012 23:45,
1106
Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора
Софи Маринова ще пее в Баку през май. Снимка: Булфото

Изненадващо или не, Софи Маринова ще представя България на тазгодишното издание на Евровизия в Баку, Азербайджан. Тя спечели финала тази вечер с категоричната подкрепа на зрителите.

Очаквано, двете фолкпевици - Софи Маринова и Десислава, събраха най-много гласове като прави впечатление, че ромската звезда събра двойно повече гласове от колежката си.

Деси бе сочена за фаворитка през последния месец, но като че ли е орисана в конкурси и риалити шоута да остава вечно втора.

В подреждането на Академията призовата тройка бе група "New 5", Тодор Гаджалов и Софи Маринова. Решаващ обаче бе вотът на зрителите, който определи Софи Маринова за победителка, следвана от Десислава и "New 5".

Председателят на Академията Стефан Димитров заяви, че ако не се класираме на първо място в Баку, не е страшно. "Това е изборът на журито и публиката", гарантира той, като похвали останалите академици за безпристрастната и професионална работа.

Със сълзи на очите, победителката бе видимо развълнувана от победата и първите й думи бяха "Мислех, че пак ще ме излъжат". След което благодари на сина си Лоренцо. Малкият я изпратил с "Нека Господ е с теб".

Софи Маринова ще представи България на Евровизия с песента "Love Unlimited".

По време на концерта в НДК тя видя на живо и част от бъдещите си конкуренти. На сцената се качиха представителите на Кипър, Дания и Малта – Иви Адаму, Солуна Самей и Кърт Калея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
891
4
 
12
 
! Отговори
До 1011 преди 12 години
Ти май си една от тези чалгароцигански маймуни които пишат на лайняница.
890
12
 
2
 
! Отговори
BAIO преди 12 години
Romkata s ziganski proizhod rodena v Balgaria SUPER E
889
6
 
17
 
! Отговори
офф преди 12 години
И без това няма нищо да направи -пет минути слава и после у лево ...страшна песен .Нямам думи. Простотия и плекане на различни езици- май само *** и е перфектен. Може пък да си хване някой азер и да си остане там. Мислете положително. :)
888
3
 
15
 
! Отговори
Пиер Карден преди 12 години
дали сама си е избирала роклята - подхожда и!
887
21
 
12
 
! Отговори
СБ преди 12 години
Хубава жена, красив глас и много завистници, това е България!
886
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO SOFI ...
885
10
 
14
 
! Отговори
TATO преди 12 години
Песента беше страшно елементарна изпята от полуграмотна ***.Срам и позор за България!
884
8
 
16
 
! Отговори
ФФФ преди 12 години
Мата космата щяла да представлява България на европейски фестивал! Това лежи на съвеста на Вяра Анкова ,Стефан Димитров и другите родоотстъпници от *** коми-комисия! България умря! Всички вие я продадохте...за БМВ-та,жаКуЗита,*** ,гайщина,апартаменти,кокаини,екстазита,тутаировки,силикон,екскурзии ,плазмени телевизори... Вие всички продадохте България! Предадохте МАйка България.
883
5
 
7
 
! Отговори
Bongo Longo преди 12 години
*** maikata kakvo se sluchva tuk :D :D Sled izpulnenieto na tova plashilo shte ima zakrivane na Evroviziq sus opravdanie za *** .... Azis nqma li da vkluchi i toi v nqkoi predstavqna na stranata ni ???
882
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега всички *** из Европа ще са на 7-мото небе от щастие поради факта ,че България загина като чиста и свята държава и сега се представлява от *** ,които даже и история и народност нямат. *** мамичката ви черна !!!! Хитлер не напразно ви е трепал комплект с евреите които сега управляват света от Америка, малко ви е,но колелото се върти и ще имаме излишък на тонове ***
881
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-после поставихте нов рекорд с тези 1000 коментара, изпреварвайки убедително 700-те за Бойко.
880
3
 
12
 
! Отговори
до 1003 преди 12 години
За да не те обидят миличка. Елементарно възпитание. Песента е ужасно пошла,както и изпълнителката и .Страхотни напъни за нищо!
879
3
 
13
 
! Отговори
Джеронимо преди 12 години
Отвратителна песен с невероятно *** текст!
878
10
 
5
 
! Отговори
do 982 преди 12 години
moje da se iznenadate, ama pratih linka na poznati v hollandia , v UK, i ia haresaha pesenta, ama mnogo. az chalga ne slu6am , no i na men sofito mnogo mi haresa
877
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я! Тази година България няма да участва. Ще участва *** ,която се прави на *** и невинна . И песен на цигано-френско-турско-английски . Май наистина България не участва. Добре ,ама БНТ с какви пари направи така ,че България да не участва? И като национална телевизия ,трябва ли да се гласува чрез СМС-и? Мисля ,че Вяра Анкова трябва да бъде уволнена.
876
12
 
5
 
! Отговори
lili преди 12 години
Песента е приятна. Изпълнението е добро. А Софито е доста по-бяла от половината азери, така че не се притеснявайте, че ще е като (цитирам): "екзотичен организъм от резервата"
875
4
 
9
 
! Отговори
Кисели Краставички преди 12 години
Почерпиллл ли съм се много с тая ракия къде я пия илииии ми се привижда на снимката един примад от женски пол със глас на гарга и аромат на краве *** ???? Трее да спра да пия ракия ,че с тези привидни картинкиииии ще съвувамммм кошмари.
874
0
 
5
 
! Отговори
класик преди 12 години
Коя е тази? Разбрах ,че е ромка от *** произход. Ще взема да намеря песента да чуя. Или да не си правя този мазохизъм. Преди време гледах едно момиче - Невена Цонева ...тя е истински талант.
873
2
 
11
 
! Отговори
Рен преди 12 години
Що да не ни представя пред цял свят?! Те и без тва ни имат за ***, защото всеки *** в чужбина се бие в гърдите и вика "аз съм българче"...Че може ли да стане по-зле?!! Нормалните държави са си кастрирали ромите или са ги гонили..само ние тука си ги гледкаме и си ги глезим, и им даваме апартаменти, парички, за дето са размножават като зайци, и им плащаме сметките....абе скоро ще се прекръстим на Мангалия :))
872
3
 
5
 
! Отговори
апокалипсиса преди 12 години
OMG :X :X :X Представям си как ще я подкрепят тумбата *** в публиката , направо като ги видят останалите гости може и да ни отхвърлят от ЕС за по лесно . Жалка картинка е това.