Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора

Ромската звезда ще представя страната ни през май в Баку
Обновена: 1 мар 2012 14:50 | 29 фев 2012 23:45,
1106
Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора
Софи Маринова ще пее в Баку през май. Снимка: Булфото

Изненадващо или не, Софи Маринова ще представя България на тазгодишното издание на Евровизия в Баку, Азербайджан. Тя спечели финала тази вечер с категоричната подкрепа на зрителите.

Очаквано, двете фолкпевици - Софи Маринова и Десислава, събраха най-много гласове като прави впечатление, че ромската звезда събра двойно повече гласове от колежката си.

Деси бе сочена за фаворитка през последния месец, но като че ли е орисана в конкурси и риалити шоута да остава вечно втора.

В подреждането на Академията призовата тройка бе група "New 5", Тодор Гаджалов и Софи Маринова. Решаващ обаче бе вотът на зрителите, който определи Софи Маринова за победителка, следвана от Десислава и "New 5".

Председателят на Академията Стефан Димитров заяви, че ако не се класираме на първо място в Баку, не е страшно. "Това е изборът на журито и публиката", гарантира той, като похвали останалите академици за безпристрастната и професионална работа.

Със сълзи на очите, победителката бе видимо развълнувана от победата и първите й думи бяха "Мислех, че пак ще ме излъжат". След което благодари на сина си Лоренцо. Малкият я изпратил с "Нека Господ е с теб".

Софи Маринова ще представи България на Евровизия с песента "Love Unlimited".

По време на концерта в НДК тя видя на живо и част от бъдещите си конкуренти. На сцената се качиха представителите на Кипър, Дания и Малта – Иви Адаму, Солуна Самей и Кърт Калея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
871
2
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 12 години
Пишете на Български , бе неграмотници!!! Кой ще ви чете йероглифите ? Аман от ***!
870
9
 
2
 
! Отговори
POZOR преди 12 години
NE ME UCHUDVA NOVINATA-VAPREKI CHE ME E IAD KATO BALGARIN-KADE SA NASHITE GOLEMI ZVEZDI VASIU NAIDENOV,ORLIN GORANOV I PR.PRAVIAT SE NA VELICHIIA - OSTANAHA SI VO VREME UNO,KOMUNISTICHESKO-ISTINATA E CHE NIAMA STRAHOTEN GLAS V BALGARIIA ZATOVA I *** I GAJALI SHTE SERAT V USTITE NA GORDIIA BAI GANIO-IAD ME E NO TOVA E DRUGARI SHTE DUHAME NA ETNOSITE TE SHTE NI PREDSTAVIAT ZA DOBRO ILI ZLO PRED SVETA-HA HA HA
869
4
 
5
 
! Отговори
Обикновен преди 12 години
На 45 години нямам време за дискотеки...Свиря на акордеон и пиано от дете,и имам много изтънчен музикален слух ,г-ЖОАнонимна... Знам,че всеки заслужава това,което сам си е избрал ... А България избра Софито...И без това цяла Европа ни възприема като ***,и без това Бог отдавна ни е забравил ( !!!) .. за какво сме му ... (бездуници,безверници,и критикарчета без покритие)... Избрахме си Бойко,избрахме си Цв.Цв.,избрахме си съдбата.Така,че да не ронимкрокодилски сълзи,а памперса и да лягаш,г-ЖО!:
868
2
 
11
 
! Отговори
jiji преди 12 години
до 975Чалгата е като грозна жена,трябва да се напиеш,за да я харесаш!
867
12
 
7
 
! Отговори
Обикновен преди 12 години
Вчера пуснах ТВ-то и за пръв път чух песните...Хареса ми много този Ивайло от Стар Академи,особено,като го даваха по-отдалече... Но като чух песента на Софито разбрах,че няма никой шанс да спечели...Мисля,че песента не е никак лоша ! *** си има глас,сложила си е силикон,има вяно и добър дизайнери 100% ловя бас,че и ще класира България за пръв път сред финалните песни от доста години ! Абстрахирайте се,че е 1.50, и е от ромски произход и дано прозрете,че ТОВА Е ПЕСЕНТА , НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ!
866
1
 
1
 
! Отговори
Даола преди 12 години
При един по-интелигентен аранжимент и ако певицата не чалгаджийства толкова в припева - песента би могла да стане.
865
2
 
4
 
! Отговори
СЛАВА преди 12 години
ЕЙ ЛОРЕНЦО ТЫ САМ СЕБЕ СМОТРИ КАКОЙ ТЫ.ВОТ И ВСЯ БОЛГАРСКАЯ КУЛТУРА
864
7
 
6
 
! Отговори
ЛОРЕНЦО преди 12 години
ЩЕ И ГО ТУРЯ В НЕУМИТИЯ *** ***..
863
3
 
5
 
! Отговори
tribun преди 12 години
Софке това е евровизия,един провал може да ти навреди доста!!!!!!!!
862
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма глас , врещи като заклана и е неграмотна!!! Поне европейците да не го разберат.
861
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
Този избор макар и абсурден на пръв поглед е напълно логичен. Според министър Трайков *** са трудовия резерв на България. Те са основния платен избирател в България. Те са аристократи по рождение- на пълна държавна издръжка. Правителството прави всичко възможно да изпълни Европейската и Американска политика за интеграция на БЪЛГАРИТЕ към ***, за което непрекъснато се отпускат средства. Музиката и изкуствата също трябва да бъдат интегрирани към *** самобитност. Това е реалността.
860
3
 
7
 
! Отговори
VV преди 12 години
Стефан Димитров избира специално като че ли само думи с буквата Р, която произнася много специално. Софи пее добре, но песента не струва, едва ли ще мине напред. Според мене вота е манипулиран ..само 5-6 хиляди SMS има , това струва много малко пари...смешно е, че ако събереш толкова или имаш 5000 лева отиваш на Евровизия. Изобщо никой не го интересува , гласуват много малко хора и сега коментарите са излишни!
859
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
песента е супер зле , абсолютна мазня и боза .... КАКВИТО ЯВНО СМЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ
858
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е културата и лицето на България
857
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
малииии,Софка задмина два пъти Бойко по написани коментари .... малееееее
856
3
 
7
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Що ли, като я гледам, се сещам за миризливите скари по пазарите, озвучени от портативен радиокасетофон Касио...@ДНЕС БГ- пише се АзЕрбайджан, оправете си текста по-горе в ключовите думи, не се излагайте.
855
15
 
9
 
! Отговори
такае преди 12 години
*** или не, Софи има страхотен уникален глас и никой не може да го отрече. За разлика от много други наистина може да пее. И е крайно време на Евровизия да отиде някой атрактивен изпълнител, който наистина е известен и тук, а не да ги изкопават не знам откъде със слаби песни. Тук чалгата е доста популярна, тази музика най-вече се развива, е знаят хорат как да правят зарибяващи песни... време беше. Макар това далеч да не е от най-силните песни на Софката
854
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за Европа Софито ще бъде като екзотичен организъм от резервата.
853
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала Софче! Голема си!
852
7
 
19
 
! Отговори
Свободомислещ преди 12 години
Срам за България!Позор за българската музика- ще ни представя родна ромка!Нищо добро не ни очаква след масовото опростачване на народа ни!Всяка вечер Слави " възпитава" младежта ни в чалга - културата и народа търпи всичко това!? Позор!