Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора

Ромската звезда ще представя страната ни през май в Баку
Обновена: 1 мар 2012 14:50 | 29 фев 2012 23:45,
1106
Софи Маринова на Евровизия, Десислава вечно втора
Софи Маринова ще пее в Баку през май. Снимка: Булфото

Изненадващо или не, Софи Маринова ще представя България на тазгодишното издание на Евровизия в Баку, Азербайджан. Тя спечели финала тази вечер с категоричната подкрепа на зрителите.

Очаквано, двете фолкпевици - Софи Маринова и Десислава, събраха най-много гласове като прави впечатление, че ромската звезда събра двойно повече гласове от колежката си.

Деси бе сочена за фаворитка през последния месец, но като че ли е орисана в конкурси и риалити шоута да остава вечно втора.

В подреждането на Академията призовата тройка бе група "New 5", Тодор Гаджалов и Софи Маринова. Решаващ обаче бе вотът на зрителите, който определи Софи Маринова за победителка, следвана от Десислава и "New 5".

Председателят на Академията Стефан Димитров заяви, че ако не се класираме на първо място в Баку, не е страшно. "Това е изборът на журито и публиката", гарантира той, като похвали останалите академици за безпристрастната и професионална работа.

Със сълзи на очите, победителката бе видимо развълнувана от победата и първите й думи бяха "Мислех, че пак ще ме излъжат". След което благодари на сина си Лоренцо. Малкият я изпратил с "Нека Господ е с теб".

Софи Маринова ще представи България на Евровизия с песента "Love Unlimited".

По време на концерта в НДК тя видя на живо и част от бъдещите си конкуренти. На сцената се качиха представителите на Кипър, Дания и Малта – Иви Адаму, Солуна Самей и Кърт Калея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
831
8
 
6
 
! Отговори
до 942 преди 12 години
Подкрепям те за коментара ти на 100%. Хич не съм фен на тяхната раса, както и на този стил музика, но Софка е голям пич, простовата верно, но пък е много повече човек и талант от изброените от теб, да не ги повтарям.
830
2
 
1
 
! Отговори
Куката преди 12 години
Гатю Матю трябваше да ни представя!
829
10
 
22
 
! Отговори
СС преди 12 години
Какъв талант бре- всичките сте се побъркали! Побъркано племе! ***-ориенталски талант. Нямате никаква чест!
828
5
 
4
 
! Отговори
До 942 преди 12 години
Хаха какви 99%, направо 100%.То бива злоба, но те направо газ пикаят.Определено не им е лесен живота.
827
14
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 12 години
В пъти е по-добре, че Софито ще ни представя на Евровизия отколкото отново да ни представя човекът без топки. Софито има талант, има глас, може да пее, освен това е много позитивна като излъчване.
826
7
 
12
 
! Отговори
einsatzgrupp преди 12 години
Ей тая *** .... какъв срам. *** са гадове!
825
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква трагедия е това... Софка си е малко простовата, но за сметка на това много забавна и интегрирана ***, прави пари с таланта си и е доста по-успяла от 99% от драскачите тук. Бас хващам, че 100% ще се класира по-напред от издрусалата Поли Генова, Каффе или Краси Аврамов. От мен само респект пред ***, успели да излязат от гетото с честен труд!
824
18
 
1
 
! Отговори
лионсию преди 12 години
Ас съм ром -че и обичам български пу3ки да тричам.
823
18
 
22
 
! Отговори
Краси преди 12 години
Боже, колко злоба се излива наоколо?! Дали някой ще постави акцента върху това, че това гласовито създание, ще представя България! И всеки може с гордо вдигната глава да се гордее с божествения и глас! Стига първо да отричаме и хулиме едно толкова надарено и откровено създание като Софи Маринова! Какво като е ***?! Аз се гордея,че глас като нейния ще представя България и от сърце и желая успех !!!
822
0
 
4
 
! Отговори
seZam преди 12 години
esperanto
821
5
 
21
 
! Отговори
Къде сме? преди 12 години
Трагедия:Евровизия - ***!Умна и красива - украинка!Мисис България - полякиня!
820
1
 
5
 
! Отговори
1000 преди 12 години
1000
819
9
 
11
 
! Отговори
kuvliev преди 12 години
До ВАСИЛ БОТЕВ. Българите мразят ***, *** мразят българите. По твоята логика всички трябва да са затворени ;) А Софи Маринова е певица въпреки стила който пее и заслужава да участва. Аз не харесвам кючека и маанетата, предпочитам рока но това не ми пречи да оценя качеството във всеки стил.
818
4
 
6
 
! Отговори
tishko преди 12 години
само да допълня - въобще не слушам чалга и производните и', но и двете песни наистина ми допадат
817
8
 
12
 
! Отговори
tishko преди 12 години
Никак не обичам *** като цяло, но в конкретния случай именно Софка и Деси бяха с най-интересните и запомнящи се песни. И аз лично смятам, че на Софи ще бъде по-успешна. Тя ми направи много добро впечтление в Биг Брадъра и честно казано променил съм си мнението за нея. Все пак нека не отричаме очевидното - има страшен и неповторим глас. Всеки, който протестира да се замисли дали холандците са прави да ни считат за втора категория хора и дали не става дума за едно и същото предубеждение!!!
816
3
 
13
 
! Отговори
Шабан преди 12 години
Абе некой да знае плащат ли вече децките помощи.
815
2
 
7
 
! Отговори
"Romska zvezda& преди 12 години
V statijata e nare4ena "ROMSKA ZVEZDA" !Nadjavam se taka i da bade predstavena na Evrovisiata !
814
5
 
18
 
! Отговори
до 924 преди 12 години
Колко хора дето едва връзват двата края ще тръгнат да пълнят гушите на GSM операторите и огрганизаторите на тоя цирк в случая БТВ ? Да им пращам SMS- и ? Може да съм луд ама не чак толкова! Срам ме е не толкова че *** сложиха ,ами заради отвратителното и фолк виене. Ни песента струва ,ни пеенето и в случая!
813
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още малко до 1000
812
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
chalgarite prevzeha evroviziq