Сърбите се готвят яко за Евровизия, песента им звучи и на руски

Чуйте парчето на Желко Йоксимович на руски език
Обновена: 10 апр 2012 13:51 | 10 апр 2012 13:51,
49
Сърбите се готвят яко за Евровизия, песента им звучи и на руски
Желко Йоксимович ще представи Сърбия на Евровизия. Снимка: Булфото

За поредна година сърбите показват, че участието им на фестивала Евровизия няма да премине на олимпийския принцип - "важното е да бъдем там".

Техният представител ще бъде Желко Йоксимович, който има награди от конкурса и като изпълнител, и като композитор.

Той изненада почитателите на музикалното събитие и представи руска версия на песента си "Nije ljubav stvar". С което показа, че ще се бори за вота и в бившите съветски републики и няма да разчита само на комшийския вот на Балканите.

Ето как звучи песента на руски.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Желко Йоксимович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
19
 
9
 
! Отговори
Маке преди 12 години
А татаромангалите от Балканска Кенефия гледат жално след миризливата *** Софи....
14
17
 
8
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 12 години
Сръбските *** и московските им сутеньори-език до език в борбата за облизване на евроконкурсите! Толкова жалка *** не може да се види на нашия полуостров, ние сме светлинни години пред тези *** като национално себеуважение! Не бъркайте понятия "хитрост" и "достойнство", шумадийци точно в това отношение са на най-ниското стъпало в Европа, затуй им викат "роби", а "сервилност" произхожда от името им! :))) И как са се разкрачили в сервилност към ЕС и към новия СССР само, уникални амеби!
13
19
 
18
 
! Отговори
орфей преди 12 години
Всъщност, песента не ми харесва.Напомня ми някогашните естрадни песни.Не мисля,че е песен,която би се отличила на такъв конкурс.Нашата си е по-хубава и по-мелодична,а Софи си я пее страхотно!Нека и стискаме палци да се представи достойно!
12
10
 
12
 
! Отговори
high преди 12 години
Според мен бившите юго-републики трява да се отделя в свой си конкурс, да си се възхваляват и да си се радват един на друг, да се фукат колко са велики в очите на мишките...да се чуди човек защо воюваха да се отделят, като не спират да се наричат "брате". Писна ми всяка година да превръщат конкурса в сълзлива депресираща, граничеща със самоубийство конкурс...Сърбия ще спечели, ако започне нова война, да върши геноцид и накрая се изкара жертва и пак тръгне да реве пред света колко е несрпаведлив.
11
0
 
19
 
! Отговори
krisi преди 12 години
az sam blgarin i jiveem v srbia,na sqkade ima takiva tupani koi mrazat druga nacia a neznaet zoshto,grozim mi se ot takiva glupi komentari.dobri i loshi hora ima na sekade nezavisimo ot nacionalnost,tova e edina tochna prikaska.
10
3
 
4
 
! Отговори
софка преди 12 години
Интернационално убиствено
9
3
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Изпълнител - главния мюфтия...
8
10
 
25
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
"СЪРБИТЕ ВИНАГИ И ВЪВ ВСИЧКО СА ПО ДОБРИ И ПО УМНИ ОТ НАС"заради "родолюбци" като тебе я докарахме дотука....бил съм в Сърбия по комунизма и наскоро , вече и пътищата им не са по-добри,не се сещам с какво ни превъзхождат.Ганьовска черта е да величае съседите си, вместо да гледаме в чуждата паница по-добре да се хванем и да изринем тая *** в парламента дето ни закопава вече 23 години.иначе конкурса е тотална глупост...никога няма да го гледам
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** песен и на МАРСИЯНСКИ изпята, пак си е ***.
6
7
 
21
 
! Отговори
До анонимен преди 12 години
За теб сърбите може да са ***, само че излизат с достойна песен, а ние с една *** която даже не знае български та камо ли друг език и пее кючеци!На мен лично песента на Желко Йоксимович ми харесва!П.п Или си мнооого глупав или си българопредател и някой ти плаща да пишеш глупости. Освен това писането с главни букви се приема за крещене, за което бих ти откъснал топките и бих ти ги напъхал в устата ако бяхме на живо!
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е търговски , а не музикален конкурс.Криваразбрани политически, съседски, етнически и тем подобни *** критерии,определят победителите. А НАЙ-ХУБОВОТО ОТ КОНКУРСА Е, ЧЕ НЕ ГО ГЛЕДАМ!
4
9
 
10
 
! Отговори
high преди 12 години
Те се вземат много насериозно, незнайно защо. Всъщност този конкурс се обърна на конкурс за югославска спесен- всичките югорепублики със сходни сълзливи депресиращи песни, вярвайки си, че ще гласува за тях и сякаш един композитор им е писал песните. Факт е, че гласува винаги енда за друга и хленчат за Югославия....Навсякъде Сърбия тръби, че ще спечели. Но тази година победител ще е Лорийн от Швеция...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Позволихме България да я превземат ***!
2
3
 
27
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Да се пукат от яд сърбите. Наща пък е на ***.
1
6
 
10
 
! Отговори
SS преди 12 години
Аман от безплодни конкурси !