Exit Festival приема 1500 доброволци

Българи също могат да се пробват да станат част от фестивала
Обновена: 9 май 2012 13:24 | 9 май 2012 13:24,
1
Exit Festival приема 1500 доброволци
Фестивалът дава възможност на 1500 човека да усетят духа му изцяло, Снимка: Exit Festival

Exit Festival отваря широко врати за 1500 късметлии от цял свят.

Това е една прекрасна традиция, която предоставя уникална възможност на 1500 души за стъпка напред в реализацията им в областта на маркетинга, ивент мениджмънта, медийните партнъорства, фестивалната продукция и съоръжения.

Доброволците ще извършват дейности, свързани с оптимизиране работата на баровете, входовете, активности по акредитирането и сигурността на фестивала, грижа за безпроблемния престой на феновете в Exit Village, както и много други разнообразни аспекти от фестивалната организация.

Подаването на заявления започна на 5-ти май и ще продължи до 31-ви май. Всеки, който желае да бъде част от организацията на толкова мащабен проект, може да го направи онлайн на exitfest.org.

На всички Exit доброволци ще им бъде предоставен безплатен вход за фестивала, възможност за оставане след концертите в района около сцените, безплатен престой в Exit Village, храна по време на работните смени и купони за безплатни напитки.

След края на феста, доброволците ще получат специален сертификат, както и писмо с препоръки, което могат да приложат към трудовата си автобиография. Благодарение на работата си по време на EXIT Festival, доброволците ще имат възможността да станат част от колоритния социален живот на фестивала, ще са едно цяло с тази голяма организационна схема и ще придобият завидни нови знания и умения.

Програмата започва на 9-ти юли и продължава до края на фестивала – 15-ти юли. Работното време е максимум 6 часа на смяна.

Всички дейности са локализирани в Нови Сад, на територията на красивата крепост Петроварадин, където ще се проведе фестивала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Exit Festival 2012
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
1
 
! Отговори
с. преди 11 години
Тия луди ли са!?Искат да хванат 1500 балъка да свършат черната работа за без пари!