Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга

86 000 швейцарски франка ни струва участието в конкурса
31 май 2012 16:10,
199
Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга
Софи Маринова е доволна от представянето си. Снимка: БТА

Софи Маринова официално заяви, че и следващата година ще влезе в битката да представя България на Евровизия. Все още обаче не е ясно дали регламентът ще се запази в този му вид.

Днес певицата, екипът, който работи с нея за участието й в Баку, представители на БНТ и продуцентът й Крум Крумов дадоха обща пресконференция във връзка с представянето ни на конкурса.

Фолк изпълнителката е доволна от представянето си, независимо че не се класира за финала. Според екипа основният проблем е, че нямаме лоби в съседните страни. Затова изходът бил да се уважаваме и подкрепяме взаимно при гласуването.

Продуцентът й засегна една от най-коментираните теми, а именно защо Софи е излязла сама на сцената. В хореографията е трябвало да участват "златните момичета" от националния ни отбор по художествена гимнастика, но те били възпрепятствани. "Впоследствие не намерихме по-достойни заместници и затова Софи се представи самостоятелно", уточни той. 

Всички слухове, че България може да се откаже от Евровизия, бяха опровергани от представителите на БНТ. Следващата година ще бъдем част от европейския конкурс, остава единствено да се уточни какъв ще бъде критерият, по който ще бъде избран представителят ни.

Стана ясно, че лицензионната такса, която плащаме за участие на Евровизия, е 86 000 швейцарски франка.
От БНТ се похвалиха, че в сравнение с миналата година гледаемостта се е качила двойно.

Като грешка бе отчетен фактът, че в делегацията ни в Баку не са присъствали авторите на песента за разлика от другите държави. Причината, която се изтъкна, е липсата на пари. Композиторът Крум Георгиев е пътувал за полуфинала в Азербайджан на собствени разноски.

Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
2
 
! Отговори
до 152 преди 11 години
Под слънцето има място за всеки, нали?
123
5
 
8
 
! Отговори
do 152 преди 11 години
И какво толкова е станало?! Да не би да ни изгониха от ЕС, или изключиха от ООН?? И Холандия не отиде на полуфинал, и Словения, като вторите имаха хубава песен. Голям рев, голямо чудо, че резил, че наглост, че как ли не беше описано- ще каже човек кой знае какво е станало. Аман от просташки изказвания. Като е *** не значи, че е по-малко българка от теб- нециганката. Не е убила, нито е откраднала- представи държавата достойно. Ако си по-добра от нея, догодина те очакваме на сцена и суперхит
122
1
 
4
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Много ясно, че златните момичета не биха се явили да въртят кyuчеци на тая помия. Те правят изкусво не кич.
121
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безпаметна *** наглост и нечувана простотия,вместо да наведе глава и да се засрами тя надигнала глава сякаш е спечелила първо място,изумен съм от това чутовно дебелоочие,и неимоверно *** самочувствие,поведение на ***,който не осъзнава положението си на резил ,които парадира със своята долна същност,поразен съм от това,че тя направо ни се надсмива,виждате ли много ми беше готино, добре си прекарах на ваша сметка,умирайте от яд аз пак ще ви представям ,защото съм *** ясно ли ви е!
120
6
 
4
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
Както Швеция бе представна от мароканка, Норвегия- иранец, Украйна- мулатка. По нищо не звучеше, че песента на Софи е чалга...
119
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано Софи не чете форумите, че лошо ще й стане какви мизерници и злобни нещастници е тръгнала да представя
118
1
 
2
 
! Отговори
иванов преди 11 години
няма да се оправи поради *** необективници като античалга-днес стана ясно ,че това е било най силното ни участие.
117
3
 
7
 
! Отговори
анти-чалга преди 11 години
Аз се чудя как може тази *** да ни представя на международен конкурс.Тази държава никога няма да се оправи с такива "звезди"
116
2
 
9
 
! Отговори
eurovizia преди 11 години
софи не пее, а ***. как няма да иска пак на евровизия, обиколи цял континент за наша сметка.
115
2
 
10
 
! Отговори
БЕЗРАБОТЕН преди 11 години
ПИСНА МИ ОТ *** И ОТ КУ*ВЕНСКИТЕ ПЕВИЦИ ТА ТАЯ СТРАНА СЕ ЦИГАНИЗИРАХМЕ ЗАРАДИ ТИЯ МРЪСНИ СКАПАНЯЦИ. СКАПАНА ДЪРЖАВА....
114
1
 
11
 
! Отговори
Мистър Пръц преди 11 години
Няма Софче, догодина ще са Джанго Зе с Лудите Жаби!
113
2
 
14
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
86 000 швейцарски франка ни струва участието в конкурса................АМА ЗАЩО НИКОЙ НЕ НИ ПИТА ДАЛИ ИСКАМЕ ТАЯ МУМИЯ ДА НИ ХАРЧИ ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИ???????????????
112
2
 
18
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Бах ти наглата *** - май и хареса цивилизацията на държавна сметка. тоя път ще трябва да командироват с нея и онзи ***, с ваучерите.Не разбрахте ли най-после, че никъде не искат *** да им цапат въздуха. Само ниско образовани и хора с по два пръста високи чела могат да харесват подобни *** маанета и виене но трябваше бедния български данъкоплатец да се изръси с 86 000 евро за да го разбере.
111
3
 
12
 
! Отговори
Цинго-манго пук преди 11 години
Дорейм-дин дан ....чок ***! Комично представяне на *** в Азърбайджан, хахахаха..
110
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Странен народ наистина, търпи да го управляват бивши ....., а на талантите не прощава. Винаги готов да ги оплюе. Е, затова ще сете така поне още сто години!
109
2
 
12
 
! Отговори
...... преди 11 години
Пращайте " Хиподил " и евровизията е наша .
108
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи колкото и да живея този мой народ няма да разбера никога! Какво е като държавата даде пари за този конкурс и изпрати българка, нали е талантлива. Ако се стискате за талантливите хора в България, парите ви ще ходят все при престъпниците. Толкова време ви обираха законно, те Софи, която има страхотен глас тръгнали да ругаят. Като се оправите, тогава и държавата ще се оправи.
107
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Софи иска пак на Евровизия, вдигнала двойно рейтинга"Да я пускат там, да се прави, че може да пее и да събира гласове на ***. Изобщо не ми дреме. "Евровизия" и без това никой не го гледа. Все едно да ми напишат : "Азис на гости на Вучков".
106
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нагла ***!
105
3
 
30
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
да й се изпикая на *** рейтинг