Родни певци в новогодишната нощ в София

Дует "Ритон", Мария Илиева и Николина Чакърдъкова сред звездите
1
Родни певци в новогодишната нощ в София
Снимка: Булфото, архив

И тази година софиянци и гости на града ще посрещнат новата 2014 година в компанията на български изпълнители. В концерта "Сцена под звездите", организиран от Столична община и БНТ, ще се включат както утвърдени имена, така и млади, актуални в момента изпълнители.

Дует "Ритон", Мария Илиева и Николина Чакърдъкова с Неврокопския ансамбъл ще забавляват хората на площад "Княз Александър І". На сцената ще се качат и новите идоли на най-младото поколение - Дивна, VenZy, Михаела Филева, Били Хлапето, Lexus, а в част от хореографиите ще се включи и балет "Веда Джуниър".

Празничното шоу ще започне на 31 декември  в 22.30 ч. и ще продължи до 01.50  часа на 1 януари. Ролята на домакини е поверена на  водещите от БНТ Боряна Каменова и Даниел Ненчев.

Организаторите обещават впечатляващи светлинни ефекти и празнична заря, а очакванията са над 20 000 да посрещнат Новата година на площада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Веселяка преди 10 години
Уаууу , голямо шоу ще бъде , само трябва една петолъчка за фон да има ....и за финал на екзалтираната маса от хора ще прозвучат и изстрели за да са всички гости на столицата доволни , даже може и някоя вувузела да засвири.