Криско със симфоничен оркестър? Може...

Певецът става част от Фортисимо Клас
27
Криско със симфоничен оркестър? Може...
Снимка: Булфото

На 11 април в зала "България" започват заключителните концерти на Фортисимо Клас - програмата, която запознава четвъртокласници с основите на класическата музика, като им показва най-важните инструменти в един симфоничен оркестър.

В тях ще вземат участие Веско Ешкенази, който пристига от Холандия специално по повода, Криско, който за първи път ще се качи на една сцена със симфоничен оркестър, Ани Цолова и Виктор Николаев, Печенката, актьорите Влади Въргала, Любо Нейков, Моньо Монев, Шайбата и Стефан Рядков, както и изключителните млади таланти - братя Зайранови. Диригент на всички концерти ще бъде Максим Ешкенази.

Откриващите концерти ще бъдат два - от 10.30 часа и 12.30 часа, на 11 април в зала България в София с водещ Любо Нейков и хип-хоп звездата Криско.

За Криско появата на така престижна сцена под съпровода на симфоничен оркестър е изцяло ново преживяване. Специално за концерта той е подготвил свой хит с нов оркестров аранжимент. Преди него обаче гостите ще бъдат въведени в историята на музиката още от древни времена, ще преминат през тайните на вековете, ще станат свидетели на приключенията на “Карибски пирати”, ще поиграят с музиката на най-продаваната игра “Angry Birds”, ще се запознаят с великите композитори Щраус, Вивалди и Чайковски и ще стигнат чак до космоса с мелодиите на “Междузвездни войни”.

След концертите в София, Фортисимо Клас ще посети още шест града - Шумен, Разград, Русе, Варна, Пловдив и Плевен. Солисти на концерите ще бъдат Веско Ешкенази, Адриана Николова-Печенката и братя Зайранови.

Концертите на Фортисимо Клас в страната са специално подготвени за децата в училищата, участващи в програмата. Билети се продават единствено за концерта от 12.30 часа на 11 април в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: КрискоФортисимо Клас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
11
 
! Отговори
професора преди 10 години
Днещно време, драги ми прятели,децата си падат повече по рап и дъпстеп.Според мен това е един много добър мост чрез които децата могат да усетят, че музиката може да е готина когато излиза от цигулка, а не от синтезатор.Вие мразите Криско, обаче децата го харесват.Айде са всички хейтъри у лево!
17
15
 
3
 
! Отговори
връл фен преди 10 години
АЛОООО ДНЕС, стига с тия смешници и позьори ,дайте ни някоя истинска и позитивна новина
16
14
 
3
 
! Отговори
меломан преди 10 години
Чудя се защо, когато музиката е абсолютно достъпна чрез интернет и т.нл, повечето хора се кефят на халтури/с каквито ги хранят по тв и дискотеки/. Не порявяват никакъв интерес за различното и не се опитват да изградят собствен вкус. Ама овцете са си овце - накъдето ги подкараш, натам вървят, а на техен гръб се хранят куп бездарници.
15
14
 
2
 
! Отговори
градска преди 10 години
Божкееей, какой туй нящу на снимката? *** многой смотану туй дети, гуркоту - кой шъ *** земи?
14
14
 
7
 
! Отговори
браво преди 10 години
Следваща стъпка е Криско в АНФЕТеатър.
13
4
 
15
 
! Отговори
ALICE IN WONDERLAND преди 10 години
V otgovor na komentar Nr 13 - user 69- Opasjavate se ot iumishleno podstrekavane kum zprostjavane na naselenieto. Slovoto <SERE> e visha forma na izjava na svruh VISH INTELEKT
12
5
 
15
 
! Отговори
ALICE IN WONDERLAND преди 10 години
Kato gledash sveta s loshi ochi, toi izglejda cheren! Mnogo e udobno razni HATER-i i LOSER-i da huljat i obsujdat njakoi s milioni LIKES in YOU TUBE. Da vidim purvo kakvo sa podgotvili i togava davajte komentari i pishete prostotii...
11
17
 
15
 
! Отговори
69 преди 10 години
Това е опит да се *** в класическата музика. Целта е ясна - изпростяване на населението.
10
18
 
15
 
! Отговори
без име преди 10 години
Като се възпитава младежта с такива като този певец в кавички не чакайте нищо добро
9
18
 
2
 
! Отговори
Идеал Петрофф преди 10 години
До Анонименаз бе проблем ли имаш ?
8
15
 
3
 
! Отговори
гб преди 10 години
До АнонименРодителите му са също така много амбициозни особено майка му но той ги сложи в джоб.....имаха някаква школа за деца с певчески талант.
7
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абсолютна позьорщина граничеща с пародията . Това са изкуствени хора с ограничено мислене. Точно за това метъла ще си остане една от малкото истински музики с някаква идея в текстовете било то лоша или добра важното е че има идея. Там метълите поне са такива каквито са никой не се прави на друг. Това момченце 100 процента не знае вече на къде да поеме и на какво да се прави.
6
17
 
19
 
! Отговори
Krisko преди 10 години
С духов оркестър , по би му прилягало
5
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой го лансира този ***. НЕ РАЗБИРАМ! Наистина не разбирам кой слуша този бълвоч.
4
17
 
33
 
! Отговори
Тъпомер преди 10 години
Това ми звучи като вечеря с бутилка Дон Периньон и пръжки с лук!
3
16
 
26
 
! Отговори
анчо преди 10 години
Добре де нали този лилипут сам си призна пред Фънки,че не може да пее.....кво става май наистина гей мафията му е спонсор.
2
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Допускането на този *** до микрофона под симфоничен съпровод, е гавра с класическата музика.
1
17
 
26
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Само като се сетя колко песни развали тоя човек ... тъкмо се заслушаш и тоя земе че си отвори устата. Получава се същият ефект като с чалга певиците.