Два часа хитове с Лиса Стенсфийлд на 1 юни

Британската кралица на соула идва ден по-рано у нас
Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 май 2014 16:34 | 27 май 2014 09:57, Александър Попов
3
Два часа хитове с Лиса Стенсфийлд на 1 юни
Снимка: Роб Евънс

Грандиозен двучасов концерт с прекрасните хитове на британската кралица на соула Лиса Стенсфийлд ще огласи зала 1 на НДК тази неделя. Поп дивата номер едно на Острова ще пристигне ден преди това в София.

"Водя със себе си прекрасни музиканти, ще накараме всеки от публиката да пее и танцува с нас. Ако не се подготвите с танцувалните си обувки, по-добре не идвайте", заканва се певицата.

Публиката ще може да се наслади на култови парчета като These Are the Days of Our Lives, Never, Never Gonna Give You Up, This is the right time, Make Love To Ya, The Real Thing, а също и новите Carry on, Don`t can dance и много други, които вече разтърсиха градовете, в които Лиса представи новия си албум Seven.

Някогашната палавница, започнала музикалната си кариера още на 14, днес е зряла жена, но нейният уникален глас е още по-добър и силен.

"Днес аз съм същата лудетина и не се спирам, само правя нещата по-обмислено", казва Лиса.

Тя спря цигарите, не пропуска сутрешния си концентриран плодов коктейл и смята, че това е полезно за силата на нейния глас. Момичето от Манчестърските работнически предградия, каквото беше Лиса, днес е съседка на Боно от U2 и все пак тя съвсем не намира щастието в богатството.

"Пеенето е това, което ме прави истински щастлива, затова продължавам да пътувам по света и в очите на публиката да търся радостта от своята музика“, споделя поп иконата.

Организатори на концерта са БГ Саунд Стейдж и "Кийн актс". В момента се разпродават последните билети от залата в мрежата на Ивентим и на касата на НДК.
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Змей във Микрофона преди 9 години
До АнонименЩе душат питона кво да правят...
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незнам какво ще правите, ако се окажат повече от 2 часа