X Factor започна с контузия и флиртове

Манекен и талант от Търговище приковаха вниманието
10 сеп 2014 09:26, Александър Попов
30
X Factor започна с контузия и флиртове
Невена Пейкова. Снимка: Нова тв

С контузия започна третия сезон на музикалната надпревара X Factor. Достолепната участничка Ваня толкова се бе развълнувала от участието си, че падна от сцената и нарани ръката си. Тя обаче се изправи с помощта на част от журито и продължи изявата си с усмивка. Въпреки, че пеенето й по никакъв начин не впечатли, Заки, Саня, Мария Илиева и Любо й казаха "Да". С аргументите, че има силен дух.

Ясно е, че тя няма да продължи към финала, където уверено се е устремила Невена Пейкова от Търговище. 19-годишната блондинка направи най-силно впечатление на сцената с изпълнение на Бионсе. Още в средата на парчето цялата публика бе на крака, а малко по-късно това направи и журито. Което притесни талантливата изпълнителка и дори не успя да завърши песента. Суперлативите обаче заваляха, Саня директно я поиска в отбора си. Заки пък я определи като най-добрия участник до момента и я определи като един от фаворитите за победа. Невена впечатли освен с глас и с присъствие.

На сцената се изяви и манекенът Виктор Самсонов, който от 7-годишен е напуснал страната и е търсил със семейството си късмета в чужбина. Той призна, че се е завърнал в родината единствено, за да участва в X Factor, а ако не успее да се докаже - ще отиде в Банкок, където се е установил последно.

Красавецът ускори пулса на дамите в журито, а на моменти преигра с флиртовете към Мария и Саня. Последната дори получи целувка докато се правеше на сърдита, че младокът е обърнал повече внимание на колежката й. Все пак и четиримата съдии бяха единодушни, че изпълнението му заслува четири пъти "Да" и участие в следващия етап на състезанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: X FactorНевена Пейкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
40
 
! Отговори
hitler2 преди 9 години
не мога да разбера едно защо от сутрин до вечер се коментират политици партии тоя какво казал оня как се наял с държавни пари и ефект нула.пълна тъпотия а народа мре от глад и недоимък.НЯМА БЪЛГАРИ ВСИЧКИ СМЕ ОВЦЕ .САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ СЕДИМ И СЕ ПЛЮЕМ ЕДИН ДРУГ ВМЕСТО ДА ГИ ПРЕБИЕМ С КАМЪНИ ТЕЗИ ПРОДАЖНИ *** В ПАРЛАМЕНТА
1
25
 
14
 
! Отговори
Лил преди 9 години
Абе хора, какво толкова виждат всички в Невена бе? Няма диапазон, фалшива е на места, има някаква школа, но чак ставане на крака и най-добрата...Аз ли само виждам, какво го превъзнасяте това момиче. Не пее добре. Освен това визия нула. Грозно изрусена коса, ненаправена, виси като метла, без капка грим, поне окото да беше подчертала, лицето и бледнее, облеклото и трагедия-риза торба...Абе... Царят е гол, да ви кажа. Жалко за момичето, ще го изхабите с тези хвалби.