X Factor започна с контузия и флиртове

Манекен и талант от Търговище приковаха вниманието
10 сеп 2014 09:26, Александър Попов
30
X Factor започна с контузия и флиртове
Невена Пейкова. Снимка: Нова тв

С контузия започна третия сезон на музикалната надпревара X Factor. Достолепната участничка Ваня толкова се бе развълнувала от участието си, че падна от сцената и нарани ръката си. Тя обаче се изправи с помощта на част от журито и продължи изявата си с усмивка. Въпреки, че пеенето й по никакъв начин не впечатли, Заки, Саня, Мария Илиева и Любо й казаха "Да". С аргументите, че има силен дух.

Ясно е, че тя няма да продължи към финала, където уверено се е устремила Невена Пейкова от Търговище. 19-годишната блондинка направи най-силно впечатление на сцената с изпълнение на Бионсе. Още в средата на парчето цялата публика бе на крака, а малко по-късно това направи и журито. Което притесни талантливата изпълнителка и дори не успя да завърши песента. Суперлативите обаче заваляха, Саня директно я поиска в отбора си. Заки пък я определи като най-добрия участник до момента и я определи като един от фаворитите за победа. Невена впечатли освен с глас и с присъствие.

На сцената се изяви и манекенът Виктор Самсонов, който от 7-годишен е напуснал страната и е търсил със семейството си късмета в чужбина. Той призна, че се е завърнал в родината единствено, за да участва в X Factor, а ако не успее да се докаже - ще отиде в Банкок, където се е установил последно.

Красавецът ускори пулса на дамите в журито, а на моменти преигра с флиртовете към Мария и Саня. Последната дори получи целувка докато се правеше на сърдита, че младокът е обърнал повече внимание на колежката й. Все пак и четиримата съдии бяха единодушни, че изпълнението му заслува четири пъти "Да" и участие в следващия етап на състезанието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: X FactorНевена Пейкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
101Анонимен преди 4 минутиЕгати *** предаване! Няма никакъв смисъл от такива скапани предавания. Пълни *** са всички -включително и водещите. Аз не мога да разбера,защо гледате това жалко шоу,което учи на разврат и други аморални и противни неща?! кандидат певците пеят *** песнички,почти разголени( за да впечатлят тъпите водещи) ;те видно не знаят какво е работа(тежък физически труд-мислят си,че ще станат богати ако изпеят някоя *** песен и тя да се върти по дискотеките).
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОЛЕМИ *** СА ТЕЗИ *** ВОДЕЩИ НА ЖАЛКОТО ИМ ПРЕДАВАНЕ. АБЕ ,МНОГО ТЪПО ПРЕДАВАНЕ! НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ЗА НАС!
20
1
 
5
 
! Отговори
Шоу=Сеир? преди 9 години
Едно е да седиш мирно и да гледаш с подозрение,друго е да се забавляваш от сърце ,което си проличава и от естественото ти поведение и съвсем друго е да викаш и да се смееш като някоя *** в бардак.Ако това е съвремената представа за забавление - не благодаря!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е просто шоу,забавлявайте се!Никой не е длъжен да седи мирно,да гледа сериозно и с подозрение всички присъстващи за да покаже българското в себе си.
18
0
 
7
 
! Отговори
Възмутен зрител преди 9 години
Струва ли ви се нормално журито- хора на 40г. че и повече да се лигавят и държат толкова превзето и изкуственно.Мен много ме дразни и ако не мога да понасям предавания от този тип то е точно заради това масово явление напоследък.Защо трябва да търпим някакви самозабравили се Бг 'знаменитости' да ни крещят като ненормален от екрана.Айде пътя в Америка от където се учите на Фешън поведение. !!!
17
3
 
19
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Тука всичко е нагласено.Още първия сезон когато "спечели" арменеца Рафи ми светна за какво става въпрос.Този трябваше да се класира първи по некадърност. НО! Нали Рафи са сънародници с Маги Халваджиян .За разлика от българите арменците се подкрепят .
16
0
 
25
 
! Отговори
Кети преди 9 години
Голямо преиграване, голямо глезене! Тая Мария как не си затвори малко устата, цяла вечер зъбите и гледахме. А участниците - "фаворити" бяха под всякаква критика. Тоя от Банкок се скъса да се подмазва и да целува г.....е. Големият хубавец.... Лелката в началото също - просто не и приличаше на възрастта да се прави на ***. Най-добър според мен беше човека с брадата, не го помня как се казваше, този който чака бебе. Не разбирам от музика - коментирам само поведението пред камерите. А то беше от
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На които са ми сложили минусите - да, има случаи, в които нашите "***" правят не само същото като в американския формат, но дори са и облечени в подобни дрехи на кастинга.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е световен формат и има смисъл в световен мащаб и неговите продуценти искат той да се популяризира навсякъде, гледаем е. Но в България с малкото си застаряващо население, е колко таланти да има..те гледат все пак да напълнят формата с нещо.Какви изобщо звезди има в бг и откъде да намерят и нови.Продуцентите на предаването не ги интересува че ние тънем в мизерия, те искат рейтинг и съответно потребителите са тийнове.
13
0
 
23
 
! Отговори
neutralen преди 9 години
Абе прави впечатление, че някои от кандидатите по тия кастинги пеят много по-добре отколкото някои набедени певци и певици.
12
0
 
16
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Не че ги гледам тия предавания, ама за разлика от световните версии, там хората като покажат талант, изгряват из целия свят.Вече колко години ги въртят тия предавания? 4-5 год може би? Аз не видях ни един от тия така наречени "таланти", ни по MTV, ни по други поприща. Единствено и само в България си остават "таланти", което говори само по себе си колко е слабо това Х фактор и другите такива предавания за България.Талант - нъцки.
11
8
 
2
 
! Отговори
me преди 9 години
Виктор е HOOOOOOOOOOOOOT! Сериозно, много е сладък. Не знам как е с пеенето, вероятно не на нивото на хора ходили 10 години на вокален педагог и т.н., но пък излъчването му е толкова яко, че само като го видиш и започва да ти се прави секс. Дано да остане по-дълго, белким се роди някое бебе покрай него :)
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как може цяла България да гледа тези бози . не говоря само за Х фактор но и за др реалита.нямам думи приятно гледане!с помощта на такива предавания се баламосва цял народкакво полезно и интересно намирате.ей така ни лъжат по телевизии и реклами да си пеем от кеф всичко ни е наредче и водещи новини по телевизията какво станало на глупавия фактор...както казах приятно гледане
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко предаване. Слаба игра на уж ***, които за някоя стотинка се унижават с лецето и името си да имитират тези от американския формат. А на талантите отдавна трябва да е станало ясно, че такива предавания и тях само използват и не могат на допринесат за кариерата им.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До HitlerМного популистки коментар, колега.Никой не отрича трагедията в Мизия, НО...не е работа на частна медия, каквато е Нова Тв да решава проблемите с наводненията.Това е работа на държавата. Ако държавата не си върши работата, то никой друг не може да помогне, още повече, телвизия, чиято цел е да забавлява хората.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невена не пее зле, но чак пък да е толкова добра колкото я изкараха - не е. Фалшивееше на много места, а песента, която изпълни, не беше за нея. За тази песен трябва много мощен глас, какъвто тя няма.
6
8
 
6
 
! Отговори
Koko преди 9 години
За коментарите отдолу няма какво да се каже. Завистлив, необразован, ***, не оценяваш качествата на индивида сме като народ и това си е ! Иначе Невена уникален глас , мисля че тази година тя ще е един от фаворитите. Колкото да се смесват неща като телевизия, шоу, бизнес и какво ли още не със природни катаклизми и бедствия е меко казано неуместно.
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От снощните кандидати като че ли единствено Невена и Симона имат някакъв потенциал. Останалите са слаба ракия. А гнусното бабе можеха да ни го спестят. Не беше смешно, а противно. Жалко - няма вече самородни таланти като Милен и Нешко от Мюзик Айдъл.
4
0
 
26
 
! Отговори
Tina преди 9 години
За Х-фактор: Харесяхя ми Георги Бенчев и 57-годишния Атанас.За трагедиите в държавата: Политиците да дарят субсидиите си - и без това половината са олигарси и и мат милиони. Отделно под отговорност да се подведат концесионерите на микроязовири и рибарници. Отделно всичко, което води до много жертви - физически, икономически, психически да се разглежда като тероризъм. Причиняването на наводнения, некачествена поддръжка на асансьори, умишлен фалит на банки.
3
8
 
37
 
! Отговори
Синатра преди 9 години
Бездарни кандидати и слабо жури. Доста е ниско нивото на това риалити. Кандидатите са основно някакви пубери на по 17 години на които накой е казал, че могат да пеят.