Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!

Трябва да изкореним този вредител, заяви певицата
Обновена: 2 фев 2015 11:03 | 2 фев 2015 11:03, Александър Попов
54
Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!
Снимка: Булфото

Младата певица Рут Колева застана открито и критикува във видео Саня Армутлиева в социалната мрежа Facebook. Тя се обръща към приятели и колеги да поведат обща борба, с която да я отстранят от ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Искам да алармирам за един проблем, който гние в музикалната гилдия. Саня Армутлиева е човек, който не само вреди на музикалната индустрия, но ощетява и творци. Предполагам, всеки един от вас знае за конфликтите, които има в нейната компания, как с доста изпълнители тя се разделя със скандал или дело", започва призива си Рут.

Както е известно, Саня е продуцент на талантите, които излязоха от Мюзик Айдъл, както и на трите сезона в X Factor.

Според Рут Колева медийният натиск, който Армутлиева е упражнила, до голяма степен ощетява българските изпълнители. И допълва, че тя е в конфликт на интереси в ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Това са две дружества, в които членуваме много колеги, които разпределят едни пари, които реално са на всички нас, на нашето творчество, на нашия труд. Които тя през годините е ограбвала", заяви Рут.

Според Колева гилдията трябва да бъде единна и да премахне от постовете в двете организации хора като Армутлиева.

"Четем в интервюта, че България няма добри автори и изпълнители, но всички знаем, че това не е така. Тъй като възможностите, които ни се дават, са изключително ограничени. И се държат от една шепа хора, сред които и Станислава Армутлиева.

Бъдете единни и да изкореним този вредител от нашата среда. Аз нямам никакви дивиденти и личен интерес, най-много да си навлека допълнителни неприятности от това, че проявих смелост да подам крак и заедно да променим нещо. Призовавам всички, които имат идея - например да влезем с подписка на следващото заседание на ПРОФОН или Мюзикаутор - моля, съдействайте. В това трябва да бъдем заедно, общество музиканти, които искаме добро бъдеще за нас. Ще се радвам и други хора да ни подкрепят", завършва Рут Колева.

Много изпълнители подкрепиха Рут за позицията, като тепърва се очаква скандалът да се разраства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тук не говорим за Рут,Любо,Пенка или Герганка.Става въпрос за монопол и измамно поведение.Дали наистина има толкова доволни хора,които обичат диктаторството,независимо в коя сфера и зад какъв персонаж?!Нима българина пропадна толкова , че да защитава постоянно лъжците и монополистите!?Хора, говорим за права.Не съм в музикалния бизнес,но от опит казвам,че мафия и монопол има във всяка сфера в България.В този спор заставам на страната на правото на човека да се развива и живее нормално .
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не познавам Армутлиева но периодично дават по тв-те за Рут Колева. За мен една психически неуравновесена жена със съмнителни певчески качества. Определено някой здраво я бута но дали си заслужава?
42
13
 
4
 
! Отговори
Саняловер преди 9 години
Саня е велика, ще се прежаля заради тази кака ! : ) тази *** : )
41
3
 
14
 
! Отговори
Калина Ст. преди 9 години
Страхотна Рут!С теб сме ,музикален бизнес няма отдавна в Бг.Всичко е въпрос на интереси.Наистина октопода е гооооолллляяямм и опасен.Защо алчни душици като Санчето не искат да има успели творци и да се гордеят с България,за мен си остава загадка.Но едно със сигурност знам,ако не става въпрос за пари,значи става въпрос за мноооого пари
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една кифла в конфликт с друга кифла... Че Армутлиева е неприятна персона - така е, но Колева е не по-малко противна. Сеир по български с две думи.
39
18
 
10
 
! Отговори
momchil.gavrilov преди 9 години
Коя беше Руд - Рут Колева. "Певица" известна с името си не с песните си. И "Храни" успял човек. Но Българите сме си такива.
38
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре,че има млади хора,като Рут с изявена гражданска позиция.Останалите нямат смелост да кажат нищо и само мишкуват.Ако повече хора има,като нея може пък България да дръпне напред.
37
3
 
7
 
! Отговори
война?без мен! преди 9 години
САЩ заплаши Русия и Китай с военни действия - септември,2014Китайско-съветски конфликт - септември,1969 В 12:50 руската артилерия нанася удар по фронт дължина с 10 км и дълбочина 6-7 км. Изстреляни са около 2000 снаряда и ракети. Очевидци сравняват бойното поле с крематориум. Тежките поражения, които нанася реактивната артилерия на китайските части са в основата на легендата за "лазерното оръжие" използвано от руснаците.
36
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая рут колева освен с скандали , май с друго не е известна , хората не оценявали "таланта " , че направи концерт в Армеец или на стадион Васил Левски и ще видиш колко те ценят хората , но по-добре си пей в кварталните кръчми и отбелязвай , че са минали с голям интерес от напилите се клиенти
35
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Саня е изключително интелигентна, голям проесионалист и много готина жена. Харесвам я . А тази червенокоса персона никак не ми е приятна.
34
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тази рижавата да вземе да направи една свястна песен, пък после да обикаля да обяснява кой какъв и защо. Освен скандали друго не знам да е направила.
33
5
 
8
 
! Отговори
Мммдааа преди 9 години
Дааа,ето видеото в youtube на въпросната певачка с изпълнението си в X Factor декември 2014. Като гледам няма нищо против Саня там, а и Саня против нея!https://youtube/watch?v=giK2GozWn44
32
9
 
14
 
! Отговори
yyy преди 9 години
Тази 35 годишна къносана лелка от анадолата що не се скрие някъде.
31
23
 
12
 
! Отговори
давай, рут! преди 9 години
млада, красива и талантлива певица си, дерзай! време е дъртите чанти да спрат да пречат с бездарието си.
30
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом те краде, отивай в Пайнер, ама той инж. Митко Пайнера си има два автобуса с по-млади и по-красиви и нито една не се срамува.
29
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни! ".Ами направете най-правилната стъпка и оперирайте тумора! Но за това се иска смелост, желание и ЕДИННИ напред! Някой може да не харесва Рут Колева и не е задължително всички да я харесват. Но две неща не могат да й се отрекат: има топки да казва нещата такива, каквито са, и пее много хубаво! Не имитира никого, просто нейната музика не е за всеки. Парчетата й са музикантски и ги изпълнява страхотно. Дали ще е Рут или някой друг няма значение: просто никой не обича истината. Особено, казана така смело и безпардонно от Рут!
28
9
 
11
 
! Отговори
-10 преди 9 години
Не рабзрнахме по какъв начин ги оюетява и краде?
27
15
 
13
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
тимиРУТ Колева пак се изказа неподготвена! Баси плашимирата е честно. хахахаха!
26
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая е тъпия *л! Като й видя грозната физиономия и ми се драйфа.
25
7
 
23
 
! Отговори
SmaZanGuLub преди 9 години
пЕчаги Рут я познавам и както и да го въртите тя е права. Аз Ви потвърждавам от личен опит, че също съм се сблъсквал с тази действителност. Нещата не опират дали я харесвате или не, тя просто е права в този случай. България е държава на монополни структури и те са във всички сфери и ще е добре да дадете нужната подкрепа в момента, защото иначе ВИЕ и вашите ДЕЦА ще им се налага да живеят по начин, които не адекватен за времето ни.