Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!

Трябва да изкореним този вредител, заяви певицата
Обновена: 2 фев 2015 11:03 | 2 фев 2015 11:03, Александър Попов
54
Рут Колева нападна Саня Армутлиева: Краде ни!
Снимка: Булфото

Младата певица Рут Колева застана открито и критикува във видео Саня Армутлиева в социалната мрежа Facebook. Тя се обръща към приятели и колеги да поведат обща борба, с която да я отстранят от ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Искам да алармирам за един проблем, който гние в музикалната гилдия. Саня Армутлиева е човек, който не само вреди на музикалната индустрия, но ощетява и творци. Предполагам, всеки един от вас знае за конфликтите, които има в нейната компания, как с доста изпълнители тя се разделя със скандал или дело", започва призива си Рут.

Както е известно, Саня е продуцент на талантите, които излязоха от Мюзик Айдъл, както и на трите сезона в X Factor.

Според Рут Колева медийният натиск, който Армутлиева е упражнила, до голяма степен ощетява българските изпълнители. И допълва, че тя е в конфликт на интереси в ПРОФОН и Мюзикаутор.

"Това са две дружества, в които членуваме много колеги, които разпределят едни пари, които реално са на всички нас, на нашето творчество, на нашия труд. Които тя през годините е ограбвала", заяви Рут.

Според Колева гилдията трябва да бъде единна и да премахне от постовете в двете организации хора като Армутлиева.

"Четем в интервюта, че България няма добри автори и изпълнители, но всички знаем, че това не е така. Тъй като възможностите, които ни се дават, са изключително ограничени. И се държат от една шепа хора, сред които и Станислава Армутлиева.

Бъдете единни и да изкореним този вредител от нашата среда. Аз нямам никакви дивиденти и личен интерес, най-много да си навлека допълнителни неприятности от това, че проявих смелост да подам крак и заедно да променим нещо. Призовавам всички, които имат идея - например да влезем с подписка на следващото заседание на ПРОФОН или Мюзикаутор - моля, съдействайте. В това трябва да бъдем заедно, общество музиканти, които искаме добро бъдеще за нас. Ще се радвам и други хора да ни подкрепят", завършва Рут Колева.

Много изпълнители подкрепиха Рут за позицията, като тепърва се очаква скандалът да се разраства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Темерут Колева не се ли срамуваше от българите и всичко българско? Нали в чужбина щеше да търси признание и да се реализира? Или там са я отсвирили като бездарна и некадърна и с подвита опашка се е прибрала в "гадната" България при "гадните" българи и реве за "гадните" български пари?
23
3
 
17
 
! Отговори
деница преди 9 години
Саня е голяма ,меркантилна ! Едно време минаваше през всичко живо и не такова за да стане на нейното! Много злобен "човек "е.
22
5
 
16
 
! Отговори
???68 преди 9 години
Тези двете кои са?Не съм ги чувал досега ....
21
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Темерут Колева не е цвете за мирисане, но в случая с Армутлиева съм напълно съгласен и подкрепям! Колко години в Бг има X фактор, а досега няма нито една песен или млад певец, който да е пробил навън и да е пласирал парче в световните класации. Затова е виновна само тази Армутлиева, която не знам дали разбира от музика изобщо.
20
34
 
22
 
! Отговори
Анна преди 9 години
Чакайте малко,ясно си спомням,че въпросната Рут неотдавна пя в Х Фактор. Явно е искала да се набута някъде и е зависело от Саня. След като е била игнорирана,напада Саня. Типично по бездарнически!
19
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Taя Саня каква е изобщо. Майка й и казала едно време че ще стане нещо от нея . После пипала по чатала разни червени номенклатури и я плеснали да ръководи музикалния бизнес на БГ. Я да си ходят тия бездарници и да оставят творците да се оправят. Нема нужда такива жени "Халтурки" да се разнасят насам натам. За *** за зеле не стават. Горгото. Давай Рут. Червен картон за измикярката.
18
5
 
25
 
! Отговори
хехе преди 9 години
Като гледам какви обиди се хвърлят срещу нея, явно е казала истината!
17
6
 
64
 
! Отговори
Феята на зъбките преди 9 години
Тая Саня е толкова противна, антипатична и надменна само от екран, че заради нея спрях да гледам Фактора. Дано справедливостта възтържествува.. въпреки че се намираме в страната, където мафията си има държава - България. Всичко е порно, чалга и *ания - смрад. Но подкрепям Рут! Изказвам мнение, че ми допада и като изпълнител, различна е за тукашната чалга - да. Затова ще има много хора, които не я харесват.
16
20
 
19
 
! Отговори
zzz преди 9 години
До хлъц за 1Да се връща в Индия, мен пък ме е срам от изпълнителки като нея. Имитатори на американските изпълнители колкото щеш.
15
27
 
20
 
! Отговори
Добромир преди 9 години
Тоя Грозил някой слуша ли го въобще?
14
8
 
12
 
! Отговори
zzz преди 9 години
Ее па да си направи една читава песен да пробие на запад или в америка, да потекат милиончетата и да не се занимава с профаните тука.
13
34
 
27
 
! Отговори
Саня преди 9 години
ТемеРУТ Колева освен да реве и да циври, нищо друго не може да прави. Ако си затвори за един месец устата с обратна захапка, хората ще забравят че е съществувала някога. Вместо да цивриш като стара мома , вземи направи някаква песен ***.
12
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много, много от музика не разбирам, но послушах няколко песни в ютуба и реших да ви питам Аз ли абсолютно нищо не разбирам или тя е някаква супер боза?
11
8
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Всичко се връща,мацеее...
10
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази каквото и да каже ще знам, че е точно обратното.
9
5
 
5
 
! Отговори
MEgan преди 9 години
Ден до пладне!!!! Само лаеееее,да я бяха махнали по-рано!
8
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, права е.В ПроФон и Мюзикаутор и Филмаутор са се наместили разни пиявици, дето само знаят да реват за пари, а нищо не правят.
7
4
 
50
 
! Отговори
az преди 9 години
За първи път тази *** да е права!
6
4
 
66
 
! Отговори
гошко преди 9 години
А колко от вас имат топки да кажат публично какво мислят и да го отстояват??
5
26
 
18
 
! Отговори
Продуцент преди 9 години
Бездарните изпълнители постоянно реат за пари.